3000 TL GTX 970 Sistem Toplama

Sistemi aldınız mı bilmiyorum; fakat şu daha uygun bir çözüm olur hem anakart sıkıntısını da çözmüş olursunuz:
Asus Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E Fiyatı (1199.00 tl)
Bu 970'in soğutma sistemi farklı galiba DirectCUII değil. (Bu konuda daha bilgili bir arkadaş varsa yorum yapabilir mi? Farkı ne 1500 tl olan 970'ten)
Sizin aldığınız fiyattan 284tl daha uygun. Bu miktarı anakarta aktarırsınız hem anakart sıkıntınız ortadan kalkmış olur hem de 970'li bir sistem toplamış olursunuz.

Bravo yani bizim önerdiklerimizle aynı performans alacağın anakart ve işlemci için FuryX' den vazgeçmişsin. Neyin dengesi bu anlamıyorum. Kafanı taşlara vur bence.

Security Check - UserBenchmark

Security Check - UserBenchmark

Konu sapmış İ3 6100'e Fury X önerilmiş. İ5 6400 ile R9 390 almanız daha performanslı olacaktır, burada bakkal çırağı çok konuyu kirletmeyin hepsi dalgaya vurmuş resmen.

İ3 6100 + FuryX' in sizin önerdiğiniz i4 6400 + R9 390' dan daha az oyun performansı verme ihtimali yok. Bilmeyenler gibi sözler söylemişsin. Cevap verme ihtiyacı duymuyorum sana.

Dediklerimi uygulayın anlamayanlar aklınızı çelmiş, İ5 6400 ile R9 390 ikilisini almalısınız.

Neden diye sorsam 5, 3' ten büyük o yüzden daha iyi oyun performansı verir diyeceksiniz sanırım.

Bari 6400+ 390X alın. 970 performans ve fiyatı nedeniyle pek mantıklı değil.

i3 6100 ile darboğaz olmadan kullanabileceğiniz ekran kartlarını gösteren bir liste.

Dx. 12 gelince oyunlar için işlemcinin önemi daha da azalacak. Ben olsam alabildiğim en güçlü ekran kartını alırdım. Tabi karar sizin. Sisteminizi sevmeniz önemli. İstediğiniz gibi bir sistem almalısınız.

Arkadaşa katılıyorum bende aynı mantığı kurup bi sistem toplamıştım fakat aklımı çelen çok olmuştu gtx 970 şuan iyi performans verse de ileride çıkacak oyun konusunda fury x 2 yıl daha götürebilir.
Hani şuan 1080p de her oyunu güzelce oynarsın fakat 2 sene sonra yine 1080p de fury x ile ultra oynarken gtx 970 ile bunu yapamayacaksın.
Kurduğun mantığı tekrar düşün pişman olma o yüzden.
Ben olsam fury x'i alırım abi kart gtx 980ti ile gtx 980 arasında bir kart iken gtx 970 almanın mantığına hayran kaldım doğrusu

Bu bütçe ile İ3 6100 öneriyorsunuz hem bana saygısızlık yapıyorsunuz, @er36po abi konuya el atsana adam İ3 6100 ile Fury X öneriyor.

Üslubunu düzelterek konuş ya da hiç konuşma. Seni mi kırıcam i5 6400 olsun. Herkes aynı sistemleri toplamak zorunda değil. Ben defalarca oyun sistemi topladım her defasında neredeyse bütün bütçemi ekran kartına ayırdım. Darboğaz durumunuda göz önüne alıp seçim yaptım. Oyunları da rahatlıkla oynadım. i3 6100 zayıf ya da dalga geçilecek bir işlemci değil. Tabi biraz ütopik bir şey i3 6100 ve FuryX kullanmak. Benim bütçem olsaydı FuryX ile işlemci olarak ya 6100 ya da 6400 kullanırdım. Sonuçtan memnun kalacağıma da eminim.Tabi bizim toplumda hepsinden az az mantığı var Cem Yılmaz' ın da değindiği gibi.

Alırsın sağlam ekran kartını uzun zaman kullanırsın maksat oyun zaten. 6100' ü beğenmezsen ya da yetersiz kalırsa satar daha iyi bir işlemciye geçersin Ya da komple yeni mimariye geçersin anakartı da satıp. Ama ekran kartını uzun süre kullanabilirsin ve ekran kartını ikinci el olarak da gayet yüksek fiyata satarsın. Çünkü 2. el pazarında böyle ürünler fazla yok.

Arkadaşlar güzel sistem toplamış fakat benim düşüncem anakartı o kadar düşük tutma. B150M Bazooka + R9 390X+ i5 6400 süper olur. Kafanı çok takma derim ben. Çünkü ne kadar düşünürsen o kadar kafan karışır.

Arkadaşlar kusura bakmayın bilmedigimden soruyorum.Aklıma takılan birşey var pc de pek oyun oynamayı seven biri değilim 1-2 defa kendi işimi görecek seviyede pc toplamisligim var ancak sadece oyun oynamak için bu fiyatlar bana çok uçuk geliyor. Bundan 4 sene önce aldığım playstation 3 bugün bile hala birçok oyunu sorunsuz oynatırken bu yazdığınız fiyatlara bir playstation 4 birde 3d tv alınir ve en az 4-5 sene kullanılır arada nasıl bir fark var biri açıklayabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…