3000 TL GTX 970 Sistem Toplama

Kasa konusunda Everest bence biraz yanlış olmuş.Sdd çıkarılıp ram 8 gb ye indirilip i5 6500 almak bence daha yerinde bir karar olur.Fakat yanlış anlama i5 6400 ün darboğaz yapacağından değil.Nedeni 6400 ile i3 6100 performansları neredeyse aynı.Son olarak alışveriş yapacağın siteyi değiştir bence teknobiyotik ve sinerji hem daha ucuz hemde montaj destekleri var.

Ragnar o sistemi değiş hacı sana diyim. Daha iyisi toplanır
Buyur topla hacı.
Tavsiyen için saol. Ben biraz araştırayım.

O kasa erir gider ragnar beyciğim.
GTX 970'i görünce ben bile eririm.

Beyler bayanlar @Gökberkkk yokmuş gibi davranın.

@Ragnar0007 Sisteminde sıkıntı yok ama her zaman daha iyisi vardır.
Doğru her zaman daha iyisi vardır.
1500 TL bütçe ile başlayıp 3000 TL ile bitirdim. Yinede hepinizi hayal kırıklığına uğratıp 1500 TL bütçeli sistem alabilirim.

O fiyata daha iyisini toplucam sana yarın beklemede kal
Bekliyorum.

Kasanı değiştirebilirsen güzel olur sanırım, Everest önerilmiyor genellikle, malzeme kalitesi kötü deniliyor, hiç tecrübe etmediğim için bir şey diyemeyeceğim bu konuda.

Sistem gayet güzel, 1 ay sonraya düşünüyor isen o zamanın şartlarına göre RX 480'de alabilirsin. GTX 970'ten daha performanslı olacağı söyleniyor. Ayrıca fiyat olarakta gayet makul durumda olacak deniliyor.(Türkiye'nin işi bilinmez ama hadi hayırlısı.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…