3000 TL GTX 970 Sistem Toplama

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bence budur

Kötü değil işlemcine göre gereksiz.
Bu bakış açısı doğru değil. Arkadaşın seçtiği anakartın farklı bazı özellikleri var eğer inceleyerek seçmişse o özellikleri için alıyorsa mantıklı seçim. Biraz daha pahalı farklı çipseti var herhalde daha iyidir diyerek seçmişse o da yanlış tabi. İnceleme yapılıp gerekli gereksiz özelliklerine bakarak fiyatı da değerlendirilerek seçim yapılmalı.

Dostum önemli olan kaç bit olduğundan ziyade o bit değerini ne kadar verimli kullandığıdır. Yeni nesil 192 bit eski nesil 256 bit ten daha verimli kullanılır ve hız artışı olur eski kartlarla kıyaslamak aslında biraz da yanlış oluyor teknolojileri aynı değil çünkü.

Kötü değil işlemcine göre gereksiz.
çok saolun yorumuuzu beğendim
birde arkadaşlar yazmış'lar i5 6400 ..GIGABYTE Z170-HD3P Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3466MHz gereksiz bu ne anlama geliyor işlemci mi zayıf kalıyor YOKSA ANAKARTMI ?
BU ANAKARTI BENDE İNCELEDİM ÖZELLİK OLARAK İYİ FİYATTA GÖRE. YOTUBDA YABANCILARDA GBYTE Z170 KULANMAKTALAR GENELİ..

Z170 anakartları OC yapabilme özelliğine sahip fakat aldığınız işlemci i5 6400 ve buna OC yapılamıyor bu yüzden gereksiz masraf olur fakat ileride K ibareli işlemci alırım diyorsanız geleceğe yatırım yapmış olursunuz. Anakartın kötü filan olduğu yok.

Dostum Z serisi anakartlar K ibareli işlemciler için daha üst seviye ve daha pahalı anakartlar, ha taksan çalıştırır ama anakartının pahalı olmasının sana ekstrası yansımaz.

HII ANLADIM ÇOK TEŞEKÜR EDERİM.
BEN İ5 6600K ALMA İMKANIM VAR BU İŞLEMCİ (OC) YAPILABİLİR Mİ ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…