3000 TL GTX 970'li Sistem Toplama

xxxemirxxx

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi 3000 TL'ye bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. İçinde GTX 970 olacak ve monitör de dahil olacak. Ben bir sistem toplamıştım ama bütçemden azıcık fazla tuttu. Şimdiden güzel yorumlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Z97 anakart tercih etmişsiniz ama işlemciniz i5 4460. Bu işlemci ile oc yapamazsınız. Neden böyle bir işlemci tercih ettiniz ?
Yada başka bir şekilde sorayım. Sisteme oc yapmayı planlıyormusunuz ? Planlıyor iseniz işlemciyi K serisi almalısınız. Eğer planlamıyorsanız H97 yongalı bir anakart yeterli olacaktır.

Yada "sonra oc yapacağım, işlemci idareliktir, sonra işlemciyi değişirim" diyorsanız sisteminiz uygundur.

Hayır oc yapmayı düşünmüyorum.Topladığım sistemin fiyatı 3000 tl yi aşıyor bu sistemi nelerden kısarak 3000 tl ye inidrebiliriz.

Sistemin son hali bu ama fiyatı 4000 tl ye yakın bu sistemi nelerden kısarak 3000 tl ye indirebiliriz??

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı 2.PNG
    28,6 KB · Görüntüleme: 987
Sistemin son hali bu ama fiyatı 4000 tl ye yakın bu sistemi nelerden kısarak 3000 tl ye indirebiliriz??

SSD ve Güç kaynağını çıkartabilirsiniz. Güç kaynağı olarak Zalman lx600w alabilirsiniz. Anakartı MSI H97 PC MATE yapabilirsiniz. Bana kalırsa sistemi "Eksen Bilgisayar" dan toplayın. Oldukca ucuza gelecektir bu şekilde.

SSD'yi çıkartın, daha sonra alabilirsiniz. Anakarttan kısılabilir. Bir de Eksen Bilgisayar'dan toplarsanız çok daha ucuza gelecektir. Batuhan Bey'in paylaştığı sistem güzel. Daha da fiyat indirmek istersen anakartı MSİ H97 Pc Mate yapabilirsin.

Yazdığınız sistemin tutarı yaklaşık 3900TL aşağıdaki sistemi toplamanız çok daha iyi olacaktır.

Sistemi şöyle tercih ederek bütçeyide düşürmüş olursunuz.

Şahsen kendim o kasayı kullansamda önermiyorum en fazla o kasaya Contac 21 sığar iyi soğutucu alınamıyor.

Şahsen kendim o kasayı kullansamda önermiyorum en fazla o kasaya Contac 21 sığar iyi soğutucu alınamıyor.
O.C. edilemeyen işlemci önerdim onun için stok fanın yeterli olacağını düşündüm o yüzden kasa alınabilir. Fakat yinede uyardığınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…