Başlıkta belirttiğim gibi 3000 TL'ye bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. İçinde GTX 970 olacak ve monitör de dahil olacak. Ben bir sistem toplamıştım ama bütçemden azıcık fazla tuttu. Şimdiden güzel yorumlarınız için teşekkürler.
Z97 anakart tercih etmişsiniz ama işlemciniz i5 4460. Bu işlemci ile oc yapamazsınız. Neden böyle bir işlemci tercih ettiniz ?
Yada başka bir şekilde sorayım. Sisteme oc yapmayı planlıyormusunuz ? Planlıyor iseniz işlemciyi K serisi almalısınız. Eğer planlamıyorsanız H97 yongalı bir anakart yeterli olacaktır.
Z97 anakart tercih etmişsiniz ama işlemciniz i5 4460. Bu işlemci ile oc yapamazsınız. Neden böyle bir işlemci tercih ettiniz ?
Yada başka bir şekilde sorayım. Sisteme oc yapmayı planlıyormusunuz ? Planlıyor iseniz işlemciyi K serisi almalısınız. Eğer planlamıyorsanız H97 yongalı bir anakart yeterli olacaktır.
SSD ve Güç kaynağını çıkartabilirsiniz. Güç kaynağı olarak Zalman lx600w alabilirsiniz. Anakartı MSI H97 PC MATE yapabilirsiniz. Bana kalırsa sistemi "Eksen Bilgisayar" dan toplayın. Oldukca ucuza gelecektir bu şekilde.
SSD'yi çıkartın, daha sonra alabilirsiniz. Anakarttan kısılabilir. Bir de Eksen Bilgisayar'dan toplarsanız çok daha ucuza gelecektir. Batuhan Bey'in paylaştığı sistem güzel. Daha da fiyat indirmek istersen anakartı MSİ H97 Pc Mate yapabilirsin.
O.C. edilemeyen işlemci önerdim onun için stok fanın yeterli olacağını düşündüm o yüzden kasa alınabilir. Fakat yinede uyardığınız için teşekkür ederim.