Alınabilir.Deepcool PQ650M 650W 80+Gold Power Supply Fiyatları ve Özellikleri
Deepcool PQ650M 650W 80+Gold Power Supply en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Reis bu site sahte. dolandırıcılar tarafından hazırlanmış bilginiz olsun kesinlikle satın alma yapmayın.
Düzeltiyorum. Mobile sitesiymiş aff ola.Sahteden kastınız n11'in görünüşünü birebir kopyalayan alakasız bir site mi?
m.n11 hocam bu site.
Düzeltiyorum. Mobile sitesiymiş aff ola.
Teşekkür ederim. Bu güç kaynağı RX 7800XT'yi besleyebilir miyim peki? Kendisi biraz fazla güç harcıyor sanırım o yüzden 700 750w alın gibi fikirler çok sizin de görüşünüzü alabilir miyimDeepcool PQ650M 650W 80+Gold Power Supply Fiyatları ve Özellikleri
Deepcool PQ650M 650W 80+Gold Power Supply en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Teşekkür ederim. Bu güç kaynağı RX 7800XT'yi besleyebilir miyim peki? Kendisi biraz fazla güç harcıyor sanırım o yüzden 700 750w alın gibi fikirler çok sizin de görüşünüzü alabilir miyim
Affınıza sığınarak bir sorum daha olacaktı.Elbette, sorunsuz kullanırsınız. Yine de 750W bir şey alasınız varsa da şu:
High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...www.teknobiyotik.com
Affınıza sığınarak bir sorum daha olacaktı.
Psunun sesi hakkında bilginiz var mı acaba. Şuan Zalman ZM500 TXII var sistemde sessiz çalışıyor müzik prodüksiyonu yaptığım için ses konusunda soru işaretleri mecvut kafamda.
Şu Psu hakkında da bilginiz var mı acaba ses konusunda Gigamax Megamaxdan daha iyidir herhalde diye düşünüyorum fakat High Powerın sesi hakkında bir fikrim ve bilgim yok maalesef
ZALMAN ZM750-GVII 750W 80PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN ZM750-GVII 750W 80PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com