3000 TL güç kaynağı önerisi

Bütçe
3000

Mjoraste

Megapat
Yer
Rize
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Merhaba, sistemime yakın zamanda bir ekran kartı yükseltmesi yapmayı düşünüyorum. Almayı düşündüğüm kartlar AMD RX 7800 XT veya NVIDIA RTX 4070 sadece oyun için kullanacağım sistemi. Bu ekran kartlarını da besleyebilecek bir güç kaynağı önerisi rica ediyorum.
Bütçe: 3000 TL.
  • Anakart: ASUS Prime B550 Plus.
  • İşlemci: Ryzen 7 5700X.
  • RAM: 2X 16 GB Kingston Fury 2666 MHz DDR4.
  • Ekran kartı: ASUS Dual RX 5500XT 4 GB.
  • Kasa: Zalman N3.
  • PSU: Zalman ZM500-txıı 500W.
  • Kule tipi soğutucu: Dark Freezer X124.
  • Monitör: Samsung Odyssey G3 24" 144Hz.

Teşekkür ederim. Bu güç kaynağı RX 7800XT'yi besleyebilir miyim peki? Kendisi biraz fazla güç harcıyor sanırım o yüzden 700 750w alın gibi fikirler çok sizin de görüşünüzü alabilir miyim

Elbette, sorunsuz kullanırsınız. Yine de 750W bir şey alasınız varsa da şu:

Affınıza sığınarak bir sorum daha olacaktı.

Psunun sesi hakkında bilginiz var mı acaba. Şuan Zalman ZM500 TXII var sistemde sessiz çalışıyor müzik prodüksiyonu yaptığım için ses konusunda soru işaretleri mecvut kafamda.

Şu Psu hakkında da bilginiz var mı acaba ses konusunda Gigamax Megamaxdan daha iyidir herhalde diye düşünüyorum fakat High Powerın sesi hakkında bir fikrim ve bilgim yok maalesef

Estağfurullah. Zalman'ın Gigamax modeli üstteki attığım ikiliden bariz daha alt seviyede. O fiyata da aşırı kazık. PQ650M epey sessiz bir model, Performance GD de keza fena değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…