ErenCakar Decapat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 19 15 Nisan 2020 #1 3000 TL hazır sistem tavsiyesi, güvenilir site olsun.
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 15 Nisan 2020 #2 Sinerji Neon MSI A32-570 Ryzen 5 1600 8GB 240GB SSD RX570 Adam akıllı en ucuz olan bu.
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 15 Nisan 2020 #4 ErenCakar dedi: O SİSTEM 3500 TL Genişletmek için tıkla... Kızmanıza gerek yok hocam. En ucuza ekran kartlı, güzel işlemcili bunu bulabildim. İsterseniz APU bilgisayar alın. Damarınıza basmadık ya.
ErenCakar dedi: O SİSTEM 3500 TL Genişletmek için tıkla... Kızmanıza gerek yok hocam. En ucuza ekran kartlı, güzel işlemcili bunu bulabildim. İsterseniz APU bilgisayar alın. Damarınıza basmadık ya.
teozanguc Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 301 Çözümler 1 15 Nisan 2020 #5 ErenCakar dedi: 3000 TL hazır sistem tavsiyesi, güvenilir site olsun. Genişletmek için tıkla... Pollux 3TD - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3TD masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com . Yüz lira üstüne çıkabilirsen fıstık gibi PC.
ErenCakar dedi: 3000 TL hazır sistem tavsiyesi, güvenilir site olsun. Genişletmek için tıkla... Pollux 3TD - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3TD masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com . Yüz lira üstüne çıkabilirsen fıstık gibi PC.
ErenCakar Decapat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 19 15 Nisan 2020 #6 282742 dedi: Kızmanıza gerek yok hocam. En ucuza ekran kartlı, güzel işlemcili bunu bulabildim. İsterseniz APU bilgisayar alın. Damarınıza basmadık ya. Genişletmek için tıkla... Ben Kızmadım teozanguc dedi: Pollux 3TD - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3TD masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com . Yüz lira üstüne çıkabilirsen fıstık gibi PC. Genişletmek için tıkla... site güvenilir mi ha bir de teknobiyotik.com güvenilir mi
282742 dedi: Kızmanıza gerek yok hocam. En ucuza ekran kartlı, güzel işlemcili bunu bulabildim. İsterseniz APU bilgisayar alın. Damarınıza basmadık ya. Genişletmek için tıkla... Ben Kızmadım teozanguc dedi: Pollux 3TD - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3TD masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com . Yüz lira üstüne çıkabilirsen fıstık gibi PC. Genişletmek için tıkla... site güvenilir mi ha bir de teknobiyotik.com güvenilir mi
ozguvencc Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 41 15 Nisan 2020 #7 ErenCakar dedi: Ben Kızmadım site güvenilir mi ha bir de teknobiyotik.com güvenilir mi Genişletmek için tıkla... Teknobiyotik güvenilirdir daha önce yanlış hatırlamıyorsam recep baltaş oradan ürün inceledi ve topladı. Ben de önceden kasa alımı yapmıştım.
ErenCakar dedi: Ben Kızmadım site güvenilir mi ha bir de teknobiyotik.com güvenilir mi Genişletmek için tıkla... Teknobiyotik güvenilirdir daha önce yanlış hatırlamıyorsam recep baltaş oradan ürün inceledi ve topladı. Ben de önceden kasa alımı yapmıştım.
ErenCakar Decapat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 19 15 Nisan 2020 #8 ozguvencc dedi: Teknobiyotik güvenilirdir daha önce yanlış hatırlamıyorsam recep baltaş oradan ürün inceledi ve topladı. Ben de önceden kasa alımı yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Bana Hangi Bilgisayarı Önerirsiniz Teknobiyotik.com dan
ozguvencc dedi: Teknobiyotik güvenilirdir daha önce yanlış hatırlamıyorsam recep baltaş oradan ürün inceledi ve topladı. Ben de önceden kasa alımı yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Bana Hangi Bilgisayarı Önerirsiniz Teknobiyotik.com dan
ozguvencc Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 41 15 Nisan 2020 #9 Hangi amaçla alıyorsunuz önce onu söyleyin eğer oyun içinse hangi oyunları oynuyorsunuz genelde parçalarda işinize en çok geleni seçmeye çalışalım ona göre.
Hangi amaçla alıyorsunuz önce onu söyleyin eğer oyun içinse hangi oyunları oynuyorsunuz genelde parçalarda işinize en çok geleni seçmeye çalışalım ona göre.