Arkadaşlar merhaba, bir tanıdığım benden 3000 TL bütçe ile kasa tavsiyesi istedi. Ya hazır sistem olacak ya da sihirbaz üzerinden toplanacak.
APU olarak mı alsa yoksa R5 1600 + RX560’lı bir sistem mi alsa arada kaldım.
Ekran kartlı olarak Ryzen 3 1200’lü bir sistem oluşturdum. RX 570 ile darboğaz yapacağını biliyorum ama malum bütçe de ortada.
Sizce hangisi mantıklı veya sizin öneriniz nedir?
Hazır sistem olarak Teknobiyotik’te bunu buldum ancak hem SSD hem de güç kaynağı açısından tereddüt ediyorum.
9100F olanı tercih ederim. R3 1200'ün tek çekirdek performansı çok düşük. RAM'i değiştirme şansınız varsa değiştirin, 2666MHz CL19 yüksek bir değer. Benim önerim şu şekilde olacak:
9100F olanı tercih ederim. R3 1200'ün tek çekirdek performansı çok düşük. RAM'i değiştirme şansınız varsa değiştirin, 2666MHz CL19 yüksek bir değer. Benim önerim şu şekilde olacak: Eki Görüntüle 539330
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Evet hocam Google’da ufak bir arama sonucunda habere ulaşım.
AMD'nin giriş seviyesi Ryzen 3 1200 işlemcisi, 12nm üretimi ve AF etiketiyle görüntülendi. AMD'nin yakın geçmişte Ryzen 5 1600 CPU'larını sessiz sedasız
www.technopat.net
Sizce R3 1200AF hangi işlemciye denk güçtedir? @Caner Uncu
2300X deniliyor ama kesin bilgi değil. Ek olarak şunu belirteyim, attığınız 1. sistemde eğer 100-200 TL farkla R5 1600 ekleniyorsa o sistemi alın. Eklenmiyorsa 2. sistem tercih edilebilir.