G General Shepherd Decipat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 1.184 Çözümler 8 16 Kasım 2020 #11 burstappenn dedi: SSD ile ekran kartı olmamış gibi. Keşke biraz daha biriktirip daha iyisini alsaydınız. Genişletmek için tıkla... SSD araştırmıştım kötü yorum okumadım forum dahil. Ekran kartını eski sistemindi hiç ekran kartı almadan buna taktık ekran kartını çıkartırsak 2500'e geldi diğer parçalar sanırım. 246941 dedi: Neden 950 yerine 470 veya 570 gibi kartlar bakmadınız merak ettim. Kasa, PSU, SSD ve HDD seçiminizi beğendim. Diğerlerini beğenmedim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım eski sistemden kalma. 55superx dedi: O zaman sadece ekran kartı ikinci el sayılır Bir soru soracağım 9100F işlemciye ne kadar ödediniz? Piyasasını merak ettim. Genişletmek için tıkla... 675 olması lazım.
burstappenn dedi: SSD ile ekran kartı olmamış gibi. Keşke biraz daha biriktirip daha iyisini alsaydınız. Genişletmek için tıkla... SSD araştırmıştım kötü yorum okumadım forum dahil. Ekran kartını eski sistemindi hiç ekran kartı almadan buna taktık ekran kartını çıkartırsak 2500'e geldi diğer parçalar sanırım. 246941 dedi: Neden 950 yerine 470 veya 570 gibi kartlar bakmadınız merak ettim. Kasa, PSU, SSD ve HDD seçiminizi beğendim. Diğerlerini beğenmedim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım eski sistemden kalma. 55superx dedi: O zaman sadece ekran kartı ikinci el sayılır Bir soru soracağım 9100F işlemciye ne kadar ödediniz? Piyasasını merak ettim. Genişletmek için tıkla... 675 olması lazım.