T Technomann Hectopat Katılım 9 Kasım 2015 Mesajlar 72 19 Aralık 2015 #1 Evet arkadaşlar sistemin içinde monitör, mouse, klavyesi de var. Kullanış amacım lol, cs:go, Gta V (high) seviyede beni tatmin edicek kadar oynatması. Önerilerinizi, fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Bütçe 3.000 tl ve önerilerinizde sinerjiden toplamanızı rica ederim.
Evet arkadaşlar sistemin içinde monitör, mouse, klavyesi de var. Kullanış amacım lol, cs:go, Gta V (high) seviyede beni tatmin edicek kadar oynatması. Önerilerinizi, fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Bütçe 3.000 tl ve önerilerinizde sinerjiden toplamanızı rica ederim.
mr.hope Hectopat Katılım 16 Aralık 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2015 #2 kardeşim ben de senin gibi 3 bin tl ye monitör dahil sistem yapıcam galiba bu sitemi alıcam saol
Tristan23 Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 3.493 Çözümler 1 Yer İstanbul/Kartal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2015 #3 SSD şimdiden alarak sistemin temel bileşenlerinden kısmana gerek yok kardeşim. Daha sonra eklersin. O parayla ekran kartına yüklen. Para artıyordur muhtemelen artan para ile monitörü de değiştirebilirsin. Logitech G300s Gaming Mouse Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks LOGITECH G103 GAMING TR KLAVYE - Teknosa
SSD şimdiden alarak sistemin temel bileşenlerinden kısmana gerek yok kardeşim. Daha sonra eklersin. O parayla ekran kartına yüklen. Para artıyordur muhtemelen artan para ile monitörü de değiştirebilirsin. Logitech G300s Gaming Mouse Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks LOGITECH G103 GAMING TR KLAVYE - Teknosa