3000 TL i5 4460 Sistem Toplama

Evet r9 380 daha performanslı fakat arkadaş oyun için olmadığını açıkça belirtmiş, geleceğe yönelik olmasını istemiş o yüzden skylake işlemci koydum. DDR4 sistem ddr3'e kıyasla daha uzun ömürlü olacaktır.

şimdi fark ettim işlemci kutusundan soğutma çıkmayabilir, bunu iyice soruşturup ona göre bir işlemci soğutması almanız gerekebilir, Technopat ekibinin yakın zamanda yüklemiş olduğu bir video'da "intel artık soğutmayı kutuda koymuyor" gibi bir cümle duydum.

İyide bu işlemci 4. Nesil Bu arada bende DDR4 güncel bir sistem kurup atabilirim arkadaşa.

Alın size DDR4 lü bir bilgisayar. Monitörde dahil.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    72,5 KB · Görüntüleme: 173
İyide bu işlemci 4. Nesil Bu arada bende DDR4 güncel bir sistem kurup atabilirim arkadaşa.
İ5 6400'e demedin sanırım 4. nesil diye. Eğer ona dediysen internet isimli dev kütüphaneyi bi tekrar oku öyle gel. Tekrar ediyorum bak adam demiş ki "ileriye dönük olsun" ben de o yüzden 4460 ile aralarında maksimum 30 TL fark bulunan 6400'ü koydum sisteme ekran kartından kıstım monitörü de ekledim tam oldu. Umarım anlatabilmişimdir.
3000 liraya yazık etmeyin hocam söylediğiniz şeyleri yarı fiyatına da yaparsınız.

3000 değil 2500 TL'ye topluyor sistemi, ayrıca monitör dahil o yüzden 2500 TL.

Alın size DDR4 lü bir bilgisayar. Monitörde dahil.
Kaç defa söyleyeceğim adam oyun oynamayacak Ekran kartını kıs, SSD'yi çıkar monitörü de 400 TL civarında bir şey al 1080p yeterli olur.

i5 6400 6. nesil zaten. 4460 4. nesil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…