karenza48 Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2016 #1 Merhaba, bu sistemi yakın zamanda alacağız. Eksik bir şeyi var mıdır? Eğer önerileriniz varsa lütfen nedenleri ile yazınız. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2016
Merhaba, bu sistemi yakın zamanda alacağız. Eksik bir şeyi var mıdır? Eğer önerileriniz varsa lütfen nedenleri ile yazınız.
Blurres Hectopat Katılım 9 Aralık 2015 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2016 #2 Kasanın içindeki guc kaynağı 12v kanalından kaw watt verdiğine bakmalısınız eğer az veriyorsa guc kaynağı yetersiz olabilir Aynı zamanda solemeyi unuttum vatandan toplamanı önermem
Kasanın içindeki guc kaynağı 12v kanalından kaw watt verdiğine bakmalısınız eğer az veriyorsa guc kaynağı yetersiz olabilir Aynı zamanda solemeyi unuttum vatandan toplamanı önermem
9 91309 Megapat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 7 5 Ocak 2016 #3 İşlemci (i7) olsa daha iyi olabilir çünkü gtx 970 epey güçlü (i5) düşük kalır gibi.
Metehan Gümüşay Hectopat Katılım 5 Ocak 2016 Mesajlar 5 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2016 #4 i5 yerine fx-8350 öneririm.
Blurres Hectopat Katılım 9 Aralık 2015 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2016 #5 91309 dedi: İşlemci (i7) olsa daha iyi olabilir çünkü gtx 970 epey güçlü (i5) düşük kalır gibi. Genişletmek için tıkla... Kesinlike düşük kalmaz i5 oyun için yeterlidir ancak skylake bir sistem toplarsa daha iyi olur
91309 dedi: İşlemci (i7) olsa daha iyi olabilir çünkü gtx 970 epey güçlü (i5) düşük kalır gibi. Genişletmek için tıkla... Kesinlike düşük kalmaz i5 oyun için yeterlidir ancak skylake bir sistem toplarsa daha iyi olur
Metehan Gümüşay Hectopat Katılım 5 Ocak 2016 Mesajlar 5 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2016 #6 91309 dedi: İşlemci (i7) olsa daha iyi olabilir çünkü gtx 970 epey güçlü (i5) düşük kalır gibi. Genişletmek için tıkla... arkadaşın bütçe sanırım 3000 tl ona göre sistem söylenmeli
91309 dedi: İşlemci (i7) olsa daha iyi olabilir çünkü gtx 970 epey güçlü (i5) düşük kalır gibi. Genişletmek için tıkla... arkadaşın bütçe sanırım 3000 tl ona göre sistem söylenmeli
9 91309 Megapat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 7 5 Ocak 2016 #7 Blurres dedi: Kesinlike düşük kalmaz i5 oyun için yeterlidir ancak skylake bir sistem toplarsa daha iyi olur Genişletmek için tıkla... Madem böyle düşünüyorsunuz peki i7 neden üretiliyor? E Metehan Gümüşay dedi: arkadaşın bütçe sanırım 3000 tl ona göre sistem söylenmeli Genişletmek için tıkla... Eksik bir şeyi var mı demiş o açıdan söyledim
Blurres dedi: Kesinlike düşük kalmaz i5 oyun için yeterlidir ancak skylake bir sistem toplarsa daha iyi olur Genişletmek için tıkla... Madem böyle düşünüyorsunuz peki i7 neden üretiliyor? E Metehan Gümüşay dedi: arkadaşın bütçe sanırım 3000 tl ona göre sistem söylenmeli Genişletmek için tıkla... Eksik bir şeyi var mı demiş o açıdan söyledim
Metehan Gümüşay Hectopat Katılım 5 Ocak 2016 Mesajlar 5 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2016 #8 91309 dedi: Eksik bir şeyi var mı demiş o açıdan söyledim Genişletmek için tıkla... eksiklikten çok sanırım sistem iyi mi manasında sormuş olabilir bence
91309 dedi: Eksik bir şeyi var mı demiş o açıdan söyledim Genişletmek için tıkla... eksiklikten çok sanırım sistem iyi mi manasında sormuş olabilir bence
Blurres Hectopat Katılım 9 Aralık 2015 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2016 #9 91309 dedi: Madem böyle düşünüyorsunuz peki i7 neden üretiliyor? E Eksik bir şeyi var mı demiş o açıdan söyledim Genişletmek için tıkla... İ7 render yapanlar için üretilir i5 oyun icin yeterlidir.
91309 dedi: Madem böyle düşünüyorsunuz peki i7 neden üretiliyor? E Eksik bir şeyi var mı demiş o açıdan söyledim Genişletmek için tıkla... İ7 render yapanlar için üretilir i5 oyun icin yeterlidir.
9 91309 Megapat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 7 5 Ocak 2016 #10 Metehan Gümüşay dedi: eksiklikten çok sanırım sistem iyi mi manasında sormuş olabilir bence Genişletmek için tıkla... Hayırlısı... Blurres dedi: İ7 render yapanlar için üretilir i5 oyun icin yeterlidir. Genişletmek için tıkla... Yanılıyorsunuz.
Metehan Gümüşay dedi: eksiklikten çok sanırım sistem iyi mi manasında sormuş olabilir bence Genişletmek için tıkla... Hayırlısı... Blurres dedi: İ7 render yapanlar için üretilir i5 oyun icin yeterlidir. Genişletmek için tıkla... Yanılıyorsunuz.