Önümüzdeki aylarda günlük işlerde kullanmak ve League of Legends oynamak için bir kasa toplamak istiyorum. Bu benim için bir ihtiyaçtan daha çok keyfi bir sistem olacak. Fiyatı olabildiğince düşük tutup ufak ve kullanışlı bir sistem istiyorum. 15 yıldır toplama kasa işiyle uğraşmayan biri olarak güncel donanımlarla alakam düşük seviyede. O yüzden bilgilendirici her türlü tavsiyenize açığım. Aciliyeti olmadığı için önümüzdeki dönemde indirim yakaladıkça parçaları ufak ufak hazırlayabilirim. Bütçe olarak 3 bin lira civarı düşünüyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Rampage PRIVATE 2x140mm + 1x120mm Rainbow Tempered Cam Gaming Case Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
En ucuz AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 3 2200G Dört Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Önerdikleriniz araştırıyorum arkadaşlar. Ancak bu yeni kasalarda sürekli RGB ışıklarla meyhane havası yaratılmasını anlayamadım. Ben eski kafalıyım sanırım, minimal ve şık kasalara göz atıyorum şimdilik.
Önerdikleriniz araştırıyorum arkadaşlar. Ancak bu yeni kasalarda sürekli RGB ışıklarla meyhane havası yaratılmasını anlayamadım. Ben eski kafalıyım sanırım, minimal ve şık kasalara göz atıyorum şimdilik.
Ben de pavyona benzetiyorum zaten, olabildiğince az RGB aldım kendi kasamı toplarken.
Aynı RAM'den iki tane alıp en azında 3200G alın. Daha uzun süre götürür.