3000 TL İle Oyun Bilgisayarı Toplama

BoraniumTR

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar 3000 tl'lik bir bütçem var. Bu bütçe ile oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Fazla oyun oynarım ve oyunlarda takılma gibi şeylerin olmasını çok istemiyorum. Örneğin cs go , dayZ , battlefield 4 gibi oyunlarda 70-80 fps üstü olarak high yada ultrada oynamak istiyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Umarım yardımı olur ;

Pc.jpg

Eğer bütçenizde bir miktar artış olabilirse ana kart için bir yükseltme yapılabilir. Daha sonra da elinize para geçince bir " Ssd" alarak sistemi tamamlayabilirsiniz. Bu arada ekran kartının ön siparişte olduğunu hatırlatmakta fayda var. Eğer acil bir durumunuz var ise aynı fiyata Msi Gtx 780 tercih edilebilir. Saygılar...

Umarım yardımı olur ;

Eki Görüntüle 24654

Eğer bütçenizde bir miktar artış olabilirse ana kart için bir yükseltme yapılabilir. Daha sonra da elinize para geçince bir " Ssd" alarak sistemi tamamlayabilirsiniz. Bu arada ekran kartının ön siparişte olduğunu hatırlatmakta fayda var. Eğer acil bir durumunuz var ise aynı fiyata Msi Gtx 780 tercih edilebilir. Saygılar...
Acelem yok o yüzden bekleyip bir miktar para biriktireceğim. Sistem için sağolun biraz araştırdım malzemeler süper. Bu bilgisayarı para biriktirip SSD ile birlikte alacağım çok sağolun. Bir de anakart için bir yüksek olarak ne önerebilirsiniz. Onu da seçebilirim para biriktirdikten sonra.

Acelem yok o yüzden bekleyip bir miktar para biriktireceğim. Sistem için sağolun biraz araştırdım malzemeler süper. Bu bilgisayarı para biriktirip SSD ile birlikte alacağım çok sağolun. Bir de anakart için bir yüksek olarak ne önerebilirsiniz. Onu da seçebilirim para biriktirdikten sonra.

Eğer bir miktar daha para biriktire bilirseniz ana kart için ;
Z97 GAMING 5 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar
Ssd için ;
Samsung 120Gb 840 Evo Sata 3.0 (Okuma 540Mb / Yazma 410Mb) Ssd - Vatan Bilgisayar tercih edebilirsiniz. Bu eklemelerden sonra da uzun bir süre sorun yaşamadan bilgisayarınızı kullana bilirsiniz diye düşünüyorum. Açıkçası 3500 TL gibi bir bütçeye çıkabilirseniz de bu sistem ideal olacaktır ;

Pc 2.jpg

Dosya Ekleri

• upload_2014-9-30_13-46-33.png
    upload_2014-9-30_13-46-33.png
    36,1 KB · Görüntüleme: 410
Anakartı çok yüksek tutmana gerek yok SSD almaya bak.
Dikkate alacağım. Fakat aklıma bir şey takıldı anakart hakkında , birinde 3000 MHZ diğerinde ise 3200 MHZ yazıyor bunların farkı nedir acaba bir de sizde sistem önerebilir misiniz eğer bundan daha iyi bir sistem oluşturabiliyorsam , şimdiden sağolun.

Dikkate alacağım. Fakat aklıma bir şey takıldı anakart hakkında , birinde 3000 MHZ diğerinde ise 3200 MHZ yazıyor bunların farkı nedir acaba bir de sizde sistem önerebilir misiniz eğer bundan daha iyi bir sistem oluşturabiliyorsam , şimdiden sağolun.

O sayılar anakartın desteklediği ram frekansları 1066 1600 1866 2133 2400, ' 3000 3200 'yazanlar hepsini destekliyor 1600 Mhz ram destekleyen bir anakarta 1866 Mhz hızında çalışan ram takamazsın onu anlatıyor. Zaten i7 4790k için bile 1600 Mhz hızında çalışan bellekler yeterli geri kalan kısım sata portları, ram slotlarının sayısı, ses ve malzeme kalitesi olarak değişiyor ona göre fiyat yükseliyor.

3000 TL'lik fiyat sekmentinde @Onsahurin 'in topladığı sistem gayet güzel onu alabilirsin z97 chipset'ine sahip bi anakartın olacak ve i5 4690k'yı oveclock ile 3.8 - 4 Ghz hızında çalıştırabileceksin ileride SSD de alırsan gayet performanslı bir oyun bilgisayarı olur.

O sayılar anakartın desteklediği ram frekansları 1066 1600 1866 2133 2400, ' 3000 3200 'yazanlar hepsini destekliyor 1600 Mhz ram destekleyen bir anakarta 1866 Mhz hızında çalışan ram takamazsın onu anlatıyor. Zaten i7 4790k için bile 1600 Mhz hızında çalışan bellekler yeterli geri kalan kısım sata portları, ram slotlarının sayısı, ses ve malzeme kalitesi olarak değişiyor ona göre fiyat yükseliyor.

3000 TL'lik fiyat sekmentinde @Onsahurin 'in topladığı sistem gayet güzel onu alabilirsin z97 chipset'ine sahip bi anakartın olacak ve i5 4690k'yı oveclock ile 3.8 - 4 Ghz hızında çalıştırabileceksin ileride SSD de alırsan gayet performanslı bir oyun bilgisayarı olur.
Arkadaşın ilk söylediği sistemi alıp sonra ssd mi ekleyeyim diyorsunuz yani ? Peki arkadaş kasa modellerini değiştirmiş ikincisinde bu bir sorun + yada - olur mu? Şimdiden teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı