GoklerdeFatih

Decapat
Merhaba arkadaşlar başlıktata belirttiğim gibi maksimum 3000 TL bütçem var. Bu bütçe ile bana oyunlarda sorun yaşamayacağım bir sistem veya bilgisayar bileşenlerini tavsiye eder misiniz? Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

ANA KART ( Gigabye B450M S2H AM4 Soket Anakart )
İŞLEMCİ ( epey.com/islemci/amd-ryzen-3-1200.html )
RAM ( epey.com/bellek-ram/kingston-hyperx-fury-hx424c15fbk2-8.html )
EKRAN KARTI ( epey.com/ekran-karti/asus-rog-strix-radeon-rx-560-oc-4g-gaming-rog-strix-rx560-o4g-gaming.html )
SSD ( epey.com/sabit-disk/toshiba-ocz-rc100-thn-rc10z2400g8.html )
KASA+SUPPLY (epey.com/bilgisayar-kasası/zalman-r1-600w.html )

3.2k guncel hali fazlasıyla ısını gorur

Hocam ilgi ve alakan için çok teşekkür ederim değerlendireceğim.

Kendim parçaları araştırdım ve bulduğum parçalar hakkında sizlerin fikirlerini almak istiyorum sistem parçaları birbirinle uyumlu mu bulduğum parçaların yerine baska hangi parçayı koysam daha fazla performans alırım vb. konular hakkında şimdiden yardım ve düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.
Ekran kartını eklemedim onu da 1 ay sonra falan almayı planlıyorum.

Bu sistem senin başını çok ağrıtır hocam. Günümüze baktığımız zaman 5k bütcede bile doğru düzgün bilgisayar toplayamıyorsun. Sana önerim parayı daha çok biriktirmen.

Bu sistemden bir cacık belki olabilir ama oyun bilgisayarı olmaz . Alınmayın ama bu bütçe ile olmaz. Bende PC toplamayı düşünüyorum ama düşünmekle kalıyor...

Bu sistem senin başını çok ağrıtır hocam. Günümüze baktığımız zaman 5K bütcede bile doğru düzgün bilgisayar toplayamıyorsun. Sana önerim parayı daha çok biriktirmen.

Fikrin ve ayırdığın vakit için çok teşekkür ederim ne gibi sorunlar açabilir misin?

Bu sistemden bir cacık belki olabilir ama oyun bilgisayarı olmaz . Alınmayın ama bu bütçe ile olmaz. Bende PC toplamayı düşünüyorum ama düşünmekle kalıyor...

Anlaşılan bilgisayar toplayamadan moral bozukluğu ile rafa kaldırcaz yorumlar gittikçe ona teşvik ediyor .

Fikrin ve ayırdığın vakit için çok teşekkür ederim ne gibi sorunlar açabilir misin?

Anlaşılan bilgisayar toplayamadan moral bozukluğu ile rafa kaldıracagiz yorumlar gittikçe ona teşvik ediyor
Ekran karti yok, bir kac ay sonra dolar kurunun ne olacagi belli degil. Onun disinda sistemde PSU bomba gibi duruyor. SSD zaten kalitesiz. Anakart A320M yerine B450M secilmeliydi.

Sen gelen yorumlara aldırma. Her kafadan bir ses çıkıyor. İnsanlara kalsa 7000tl ye bile sistem toplayamıyorsun vega 11 öneririm gtx 1030 a denk youtube dan fpslere göz atabilirsin. Anakart ileriye dönük olması için b450 kullanabilirsin. 3000-3200mhz ramler 16gb 600 tl civarında bulabilirsin. Ssd 120gb alırsan idareten ve kasayı 2.el hava sirkülasyonu geniş alırsan ,550psu 80 plus alırsan hemen hemen indirimlerle birlikte 2800-3000tl olacaktır.

r serisini destekliyor m pro serisi. Sadece ileriye dönük bir anakart değil. Opsiyonel bırakılmalı kullanıcı bu sistemi ne kadar kullanacağına ve ileride bu kasayı tekrar toplayacağına mı yoksa laptop mu kullanacağına karar vermeli.her şeyin en iyisini seçmek her zaman en iyi seçenek değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…