Ürünlerin fiyatları %25 indirimli fiyatlarıdır. Tek eksik bileşen ekran kartı, R9 290'ın özel soğutmalı modelleri daha Vatan'a gelmediği için ekleyemedim. Monitör dahil olduğundan R9 290'ın fiyatı dahil edilmiş haliyle bütçenizi biraz aşabilir, isterseniz daha alt modellere yönelebilirsiniz.
Ürünlerin fiyatları %25 indirimli fiyatlarıdır. Tek eksik bileşen ekran kartı, R9 290'ın özel soğutmalı modelleri daha Vatan'a gelmediği için ekleyemedim.
%30 indirim geldiğin 'de bu sistemi satın alırsan, ve yanın 'da r9 290 'ı alırsan, süper gamer bir pc olur. Bende sistem toplayacağım omy arkadaşımızın sana paylaştığı sistem, çok sağlam olmuş, aynısını bende alacağım.
Ürünlerin fiyatları %25 indirimli fiyatlarıdır. Tek eksik bileşen ekran kartı, R9 290'ın özel soğutmalı modelleri daha Vatan'a gelmediği için ekleyemedim. Monitör dahil olduğundan R9 290'ın fiyatı dahil edilmiş haliyle bütçenizi biraz aşabilir, isterseniz daha alt modellere yönelebilirsiniz.
GTX 760 ve R9 270X geldi şu an aklıma. Yerinizde olsam GTX 760 tercih ederdim. Ancak %30 indirimde aldığınızı düşünürsek bence herhangi bir bileşenden kısmak pek mantıklı olmaz.
Gtx 760 ile senaryo 'da oynarsan, 1920x1080p ve ultura 'da +35 üstü fps takılırsın, yanlız multi oynucaksan, anti 'yi kapatırsan, rahatlıkla 1920x1080p ultura 'da takılırsın. Grafik bakımın 'dan çok büyük bir düşüş olmaz, hatta fark etmen bile zor.