3000 TL Intel i5 6402P RX 470 Sistem Toplama

Luthien35

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçem 3000 TL monitor dahil. Bütçemi çok fazla geçemem ama 100-200 TL oynayabilir eğer değerse bütçemi aşmama. Almak istediğim sistem bu arkadaşlar, daha uygun fiyatlı parçayı ekleyebilirim sisteme darboğaz yapmazsa. İnventus'ta 6402P seçeneğini bulamadığım için 6500 koydum bütçemi aştı biraz. Yardımlarınızı bekliyorum, eylül sonu gibi sistemi almayı düşünüyorum. Özellikle güvenilir ve fiyat bakımından en uygun siteyi de söyleyebilirseniz sevinirim arkadaşlar. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel sistem.

Bayram gelmeden önce kendime alacağım sistem budur öneririm. Monitör dahil değilse baştan toplayabilirim senin için.

Attığım monitör freesync destekli değil en ucuz gaming monitör o yüzden

GeorgeBest sen referans modelini atmışsın çok büyük bir yanlış olur onu alması. Üstelik 16GB Ram'e şu anda gerek yok.

GeorgeBest sen referans modelini atmışsın çok büyük bir yanlış olur onu alması. Üstelik 16GB Ram'e şu anda gerek yok.
Evet farkettim hocam listeden yanlışlıkla seçmişim. Fiyatları aynı zaten stoklarda kalmamış herhalde. Başka siteden alınabilir. 16 GB RAM bence gerekli artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…