3000 TL Intel i7 6700 R9 380 Sistem Toplama

Peki bu sistem nasıl ? Parçalar uyumluysa iyi ise bu sistemi toplayabilirim görüşleriniz nedir ?

Dosya Ekleri

• toplama gtx 970.png
    27,2 KB · Görüntüleme: 76
Peki bu sistem nasıl ? Parçalar uyumluysa iyi ise bu sistemi toplayabilirim görüşleriniz nedir ?
GTX 970 bitti artık, yeni ekran kartları çıktı. Aynı fiyat bandında GTX 980 performansı veren, yer yer geçen RX 480 8GB alınabiliyor. Onun dışında dahili HDD değil taşınabilir disk koymuşsun. Hem pahalı hem de HDD kadar hızlı çalışmaz bildiğim kadarıyla. Ve en bombası da PSU'da gelmiş umarım yanlışlıkla eklemişsindir. Zaten koyduģun kasada 600 watt psu var. Psusuz kasa alıp, psu'yu ayrı alacaksan asla everest'e bulaşma. Everest gibi parça kalitesi çok düşük olan bir markadan asla PSU gibi kritik bir bileşen alınmaz.
Senin bütçen ile alınabilecek en iyi fiyat performans sistemi bu konunun ilk sayfasında paylaştım. Güncel ve kaliteli olsun verdiğim parayla en yüksek performansı alabileyim diyorsan o sistemi incelemeni öneriyorum.

r9 380 kullanıyorum ama önermiyorum o paraya daha iyi bir kart alabilirsin hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…