3000 TL iş sistemi toplama

Gfbasar

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Sigortacı
Arkadaşlar Merhaba,

İş için bilgisayar topluyorum, mesleğim sigortacılık ve çok üstün özellikli programlar kullanılmıyor. Chrome üzerinden programlara giriş yapıyoruz. Chrome üzerinde sistemlerimi hızlı ve geçişleri seri olacak bir bilgisayar toplamak istiyorum.

Bütçe: 3.000 ₺

Belirlediğim parçalarda resimdeki parçalardır. Resimde belirttiğim sistemi kursam bir uyuşmazlık söz konusu olur mu ve verim alabilir miyim? Sizin de fikrinizi almak isterim.

Dosya Ekleri

• 321070E1-4C84-4D29-89FA-CEF975CA4317.png
    321070E1-4C84-4D29-89FA-CEF975CA4317.png
    81,6 KB · Görüntüleme: 46
  • 04D24B29-AEF8-4F47-8A54-B70FE2C7CB0B.png
    04D24B29-AEF8-4F47-8A54-B70FE2C7CB0B.png
    71,3 KB · Görüntüleme: 52
Arkadaşlar Merhaba,

İş için bilgisayar topluyorum, mesleğim sigortacılık ve çok üstün özellikli programlar kullanılmıyor. Chrome üzerinden programlara giriş yapıyoruz. Chrome üzerinde sistemlerimi hızlı ve geçişleri seri olacak bir bilgisayar toplamak istiyorum.

Bütçe: 3.000 ₺

Belirlediğim parçalarda resimdeki parçalardır. Resimde belirttiğim sistemi kursam bir uyuşmazlık söz konusu olur mu ve verim alabilir miyim? Sizin de fikrinizi almak isterim.

Kasa kötü hocam. Patlayıcı. Ekran kartı gereksiz hocam, işlemcinin içinde iş için yeterli bir ekran kartı mevcut. RAM 8 GB olursa iyi olur. 120GB SSD işiniz için yeterli ise sıkıntı yok ama bence kapasitesi az. Sistem çok güzel ve uyumlu :D

Kasa kötü hocam. Patlayıcı. Ekran kartı gereksiz hocam, işlemcinin içinde iş için yeterli bir ekran kartı mevcut. RAM 8 GB olursa iyi olur. 120GB SSD işiniz için yeterli ise sıkıntı yok ama bence kapasitesi az. Sistem çok güzel ve uyumlu :D
Kasa için bi önerin varmı hocam tavsiye edebileceğin.
İşlemcinin içinde dahili ekran kartı mevcut, RAM 8 GB olsun, 1TB Disk olsun, yükselterek daha güzel bir kasa almanızı öneririm.
Kasa için bir öneriniz varmı bu sisteme özel

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı