3000 TL kablosuz mouse önerisi

50-60 gram arasının ben gayet yeterli olduğunu düşünüyorum. Mouse her ne kadar sağlam hissettirse de 39 gramlık bir mouse uzun yıllar esnemeden duramaz, 50 gram mouse’lar için bile geçerli. Zaten 50-60 ağır değil ki? 120 gram tuğla gibi olduğu için 59 gram mouse’lar falan çıktı, malzemeden kısa kısa hem büyük kazanç sağladılar hem de insanların gözünde direkt bir numara oldu.

OGM V2 Pro açıkça daha iyi bir mouse Scyrox V8’den. Kaplama, Switch, malzeme kalitesi ve Scroll tekerleği.
Öncelikle 10.000 mesajın hayırlı olsun. Hocamın son dediği cümleye katılıyorum. Scyrox'un malzeme kalitesi muadillerine göre kötü. Bir zaman sonra yanlarında esneme yapabiliyor.

Öncelikle 10.000 mesajın hayırlı olsun. Hocamın son dediği cümleye katılıyorum. Scyrox'un malzeme kalitesi muadillerine göre kötü. Bir zaman sonra yanlarında esneme yapabiliyor.

Teşekkürler. Malzeme kalitesine kötü demiyorum ama bu kadar hafif bir farenin bir süre sonra esneme yapmaması mümkün de değil. Plastikten bahsediyoruz, magnezyum değil bu.

Teşekkür ederim. Şu anda karar asamasindayim karari verdikten sonra yazarim buraya.

Kucuk gelmezse sizce bütçe arttirip ogm V2 almaya gerek var mi? Sekil olarak Rival 600'e bayağı benzer oldugu icin daha rahat alisirim gibi geldi ama bilemedim.

Kesinlikle değer çıkarsan elimde daha pahalı fareler var ogm Pro v2'yi alaldan beri sadece onu kullanıyorum elimde Scyrox V8 de V6 da var ogm varken ikisinin yüzüne bakılmaz bile.

50-60 gram arasının ben gayet yeterli olduğunu düşünüyorum. Mouse her ne kadar sağlam hissettirse de 39 gramlık bir mouse uzun yıllar esnemeden duramaz, 50 gram mouse’lar için bile geçerli. Zaten 50-60 ağır değil ki? 120 gram tuğla gibi olduğu için 59 gram mouse’lar falan çıktı, malzemeden kısa kısa hem büyük kazanç sağladılar hem de insanların gözünde direkt bir numara oldu.

OGM V2 Pro açıkça daha iyi bir mouse Scyrox V8’den. Kaplama, Switch, malzeme kalitesi ve Scroll tekerleği.

Hafif mouse aranıyorsa mouse magnezyum olmadıkça plastiklerde 50-60 gramlık ağırlık korunmalı.
Ben olsam elimde asla ama asla 35 gramlık bir tüy tutmak istemezdim. Kontrolü de zor olur ayrıca. Bu kadar hafif mouse’larda asıl problem ağırlık noktasının eşit olamaması oluyor.
Scyroxla ogm’nin switchleri denk. Scroll wheelda da bir fark olmaması lazım. Ama evet malzeme kalitesi ogm’nin daha iyi. Scyrox’un ağrılığı eşit değil diyen de ilk sizi gördüm. Bilemedim ben öyle bir sorun yaşamadım.

Scyroxla ogm’nin switchleri denk. Scroll wheelda da bir fark olmaması lazım. Ama evet malzeme kalitesi ogm’nin daha iyi. Scyrox’un ağrılığı eşit değil diyen de ilk sizi gördüm. Bilemedim ben öyle bir sorun yaşamadım.
Kısacası paran varsa ogm al yoksa scyrox al.

Ağırlık eşitliği konusunda ben genel konuştum, Scyrox’a özel değil.
Switch olarak denk değiller, OGM V2 Pro daha iyi hissiyat olarak.
2025 yılındayız, optik Switch kullanımına hiç sıcak bakamıyorum. Zaten yeni mekanik Switch’lerde çift tıklama olma ihtimali %1’in altında. Hissiyat olarak çok bariz öndeler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı