Ayrıyetten hocam konuda hiç lafının geçmemesine şaşırdığım mouselar var, benim önerilerim bunlardır.
Bütçe çıkarsa:MCHOSE M7 Ultra Beyaz 8K Gaming Mouse
Ayrıyetten hocam konuda hiç lafının geçmemesine şaşırdığım mouselar var, benim önerilerim bunlardır.
Bütçe çıkarsa:MCHOSE M7 Ultra Beyaz 8K Gaming Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Şuan mantikli bir secenek degil, daha iyi alternatifler var.
Pardon ES21 siz önerdiğiniz için sizi rahatsız ediyorum yine, arkadaşım ATK Blazing Sky F1 Pro Max kullanıyor, ES21 yerine önerdi başka da seçenek kalmadı zaten bu model hakkında bilginiz var mı?
Pardon ES21 siz önerdiğiniz için sizi rahatsız ediyorum yine, arkadaşım ATK Blazing Sky F1 Pro Max kullanıyor, ES21 yerine önerdi başka da seçenek kalmadı zaten bu model hakkında bilginiz var mı?
Öneriniz olan K7 ultrayı almayı planlıyorum ancak stokta yok gel de bekle şimdi
Büyük mouse olarak mchos k7 büyük gördüm başka büyük mouseları var mı mchoseların?
Öneriniz olan K7 ultrayı almayı planlıyorum ancak stokta yok gel de bekle şimdi
Büyük mouse olarak mchos k7 büyük gördüm başka büyük mouseları var mı mchoseların?