3000 TL klavye önerisi

Bütçe
3000**
Arar servisi bozulduğunda 2 yıl 1 gün sonra derler ''garantiniz bitti hadi kardeşim al lehim makinesini lehimlemeye uğraş birde PCB'yi boz ondan sonra yaparken'' oldu da bitti maşallah olur sonra. Hem bir tane switch çift basıyor diye veya bozuldu diye garantiye mi göndereceksin bütün klavyeyi 2 yıl garanti süresi boyunca?
 

RX Switch'ler rezalet tek özelliği hızlı olması piyasada keycapsları bile yok nx olsa hadi neyse onlar bir tık daha iyi ama her ikisi de parasını hak etmez sırf marka diye pahalıya satıyorlar ASUS = Pişmanlık.
 

Yahu kardeşim herkes bizim gibi klavye özelleştirmeye meraklı mı sanki. Keycap niye değiştirmek istesin? Kırılır falan demeyin lütfen. PBT Doubleshot keycapi kıran adam klavyeyi çoktan parçalamıştır.

Ben de Asus aşığı değilim. Ki öyle olsam tüm sistemi MSI değil Asus dizerdim zaten. Adam tam boyut istemiş ki Ajazz'ın bu üründen farkı yok. Aynı kötülemeyi sırf Hotswapple'ı var diye niye Ajazz'a yapmıyorsunuz?

Onu da geçtim. Yahu piyasada Keycaps yok diye switch mi kötülenir. Nedir bu RX'lerin sorunu?


Bana çift basan RX bir switch konusu atar mısınız?

Vasat değiller, sadece çok iyi değiller. 2 yıl sonra garantisi bitti diyelim, ne yapacaksın? Klavye hotswap değil.

730 gün 13 saat olduğu anda klavye bozulacak mı?

Ürünün switchlerinde çift basma kronik sorunu olsa anlarım. Logitech mi bu kardeşim.
 

ASUS ROG STRIX Scope RX tuş soyulması ve RGB'nin yanmaması ASUS ROG STRIX Scope RX sürekli FN basılı gibi çalışıyor
 

İkinci link yazılımdan dolayı. Konuyu aç oku bari be adam.

İlk konuda RGB'nin kötülüğünden bahsedilmiş. Ürünün RGB'si iyi değil zaten. Keycap soyulması işini direkt olarak garantiye yollayabilir. Garanti olup olmamasının bir önemi yok. Yenisini yollamak zorundalar.

Kısacası o kadar alan kişi arasından yalnızca bir tane sorun yaşayan çıkıyorum ki bunu da arkadaş garantiye gönderip çözebilir. Halletmediler mi? Tüketici hakem heyeti ne güne duruyor güzel arkadaşım. O switchlerin belirli basım ömürleri var. THH'ye başvurup direkt değişim isteyebilir.
 

ASUS Ajazz'tan iyi falan değil kime sorarsan sor herkes Ajazz diyecek buna emin ol tabii gidip bunu Türkiye'de değil dünya çapında klavye kullananlara soracaksın Ajazz mı ASUS klavye mi diye artık millete ASUS önerip insanların parasını çöpe attırmaktan vazgeçin.
 

Nasıl yazılımdan dolayı? Asıl okumayı sen öğren. Yazılımda böyle gözüküyor diyor adam. Keycaps garanti bitince soyulmayacak mı mesela?
 

Saçmalama be kardeşim. Gateron desen anlarım, Glorious desen anlarım da Ajazz vasat bir switch. Asus RX üst düzey bir switch.
 
Son düzenleme:
Saçmalama be kardeşim. Gateron desen anlarım, Glorious desen anlarım da Ajazz vasat bir üretici. ASUS RX üst düzey bir Switch.

Hocam tarihte ilk defa Ajazz'ın ürettiği Switch'lere vasat diyen kişisiniz tebrikler.

Ajazz'ın Switch'leri ne kötü ne iyi çok iyi de diyemem çok kötüde diyemem ama RX Switch'lerden iyi olduğu açık ve net.
 
Nasıl yazılımdan dolayı? Asıl okumayı sen öğren. Yazılımda böyle gözüküyor diyor adam. Keycaps garanti bitince soyulmayacak mı mesela?

Yahu yazılımda işaretli ya tuş zaten. Nasıl yapıldığını bilmiyorum, Asus klavye uzun süre kullanmadım daha öncesinde ama kesinlikle çözülebilir bir sorun. Sorun bile değil.

Keycaps garanti bittiğinde soyulsa bile gönderip yeni keycap isteyebilir. Bu garantiye bağlı değil. Haklarını öğren.

Hocam tarihte ilk defa Ajazz'ın ürettiği Switch'lere vasat diyen kişisiniz tebrikler.


Ayrıca Ajazz switch üreticisi değildir. Önce gidin bunları öğrenin. Ezbere laflarınız bana sökmez.

Epomaker'in alt markası olan bir firma. Ajazz orta ve düşük segment için çıkartılmış bir marka. Kısacası bu bile vasat olduğunun kanıtı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…