3000 TL klavye önerisi

Bütçe
3000

Runnerr

Hectopat
Aklımda bu klavye var. Yurt içi bu fiyat bandında daha iyileri varsa yazabilir misiniz? TKL de olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt içi şart mı? Yurt dışından alabilirim dersen Akko 5075b öneririm. Alamam dersen attığını al.

Yurt içi şart mı? Yurt dışından alabilirim dersen Akko 5075b öneririm. Alamam dersen attığını al.

Yurt içi şart. Forumda çok öneriliyor biliyorum ama Akko'lar görüntü olarak pek hoşuma gitmiyor. Sanırım ASUS'tan başka alternatif yok yurt içinde. Yorumunuz için teşekkürler.

Dostum scope rx mi yoksa scope 2 nx almak mı mantıklı aralarında 500 tl var hangisini alayım hangisi daha iyi

Dostum scope rx mi yoksa scope 2 nx almak mı mantıklı aralarında 500 tl var hangisini alayım hangisi daha iyi
Bana göre NX daha iyi çünkü hem sesi çok daha iyi hem de RX'e göre keycapslerinin ucu değişik olmadığından değiştirilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…