3000 TL klavye önerisi

Bütçe
3000 TL

kercy

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba, yaklaşık 3000 TL bütçeyle bir klavye bakıyorum, TKL olursa daha iyi. Daha düşük fiyatlı olursa iyi olur tabii. Şu anda VGN V87 ve yunzıı Y87 klavyelerini gözüme kestirdim, bunlar iyi klavyeler mi?

@egemebb siz ne önerirsiniz hocam?

Akko FUN60 Max shine Gaming Gen TR'de mevcut

Bu attığınıza bütçeye çıkarabilirim. Ayrıyeten şunu merak ediyorum Gaming.Gen'de iyzico+parolapara ile güzel bir indirim oluyor ancak garanti durumu nasıl işliyor biliyor musunuz? Bir sorun olursa kim ilgileniyor? Wraith iyi-kötü 2 sene garantiyi kendileri sunuyor. Bir de klavyeyi kullanıyorsanız RGB performansı nasıl? Benim için çok önemli değil ancak kalitesiz olacağına hiç olmasın daha iyi.

Bu attığınıza bütçeye çıkarabilirim. Ayrıyeten şunu merak ediyorum Gaming.Gen'de iyzico+parolapara ile güzel bir indirim oluyor ancak garanti durumu nasıl işliyor biliyor musunuz? Bir sorun olursa kim ilgileniyor? Wraith iyi-kötü 2 sene garantiyi kendileri sunuyor. Bir de klavyeyi kullanıyorsanız RGB performansı nasıl? Benim için çok önemli değil ancak kalitesiz olacağına hiç olmasın daha iyi.
Benim attığım iyidir ve bu attığımın bir üst modeli var 5.000 TL o daha iyi.

5000 TL vermem biraz zor. AKKO FUN60 da güzel görünüyor ama fazla küçük geldi.
5075B var o da fena değil. Fun60 kadar olmasa da.

Fazla aman aman iyi bir klavye degil sadece manyetik oldugu icin daha hizli. Yazim hissiyati ve malzeme kalitesi olarak mekanikler bu butcede cok daha iyi.
Aslında Aula vardı amazonda aynı fiyatlarda değer mi bilemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı