3000 TL klavye önerisi

Bütçe
3000
Jet75 de biraz kararsız kaldım keycapleri çok hoşuma gitmedi bir de daha büyük diğerlerine göre aslında ama özellik olarak fark var derseniz jet75 alırım.

Jet75 de biraz kararsız kaldım keycapleri çok hoşuma gitmedi bir de daha büyük diğerlerine göre aslında ama özellik olarak fark var derseniz jet75 alırım.

Scanrate orani daha iyi. Ayriyeten yazim hissiyati ve malzeme kalitesi olarakta biraz daha iyi. 8K Hz'yi de daha rahat veriyor.

Scanrate orani daha iyi. Ayrıyeten yazim hissiyati ve malzeme kalitesi olarak da biraz daha iyi. 8K Hz'yi de daha rahat veriyor.

Ace68'in scanrate değeri nedir bulamadım attıgınız linkte.

Hocam ace 68'in 3 farklı switch versiyonu var hangisi alınır bir de Ace 60 Pro'dan farkı ne hangisi daha iyidir?

En ucuz olani al gec. Switch haric hiçbir farklari yok.

Hocam peki W75'in eski halimi daha iyi switch açısından yoksa ace 68'e sports mu?

Hocam peki W75'in eski halimi daha iyi switch açısından yoksa ace 68'e sports mu?

W75'in eski halinin switchleri daha iyi. PCB olarak ace68 geçer sanırım PCB'sine daha bakmadım ancak. Ama 0.005 olayı bana bir tık yalan geldi.

W75'in eski halinin switchleri daha iyi. PCB olarak ace68 geçer sanırım PCB'sine daha bakmadım ancak. Ama 0.005 olayı bana bir tık yalan geldi.

Yeni Wraith switchleri kullanan kişiler eskisinden daha iyi yazmışlar siz denediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…