Mr.Trafocu
Hectopat
Daha fazla
Herkese iyi sosyaller. Bugün klavye mouse almaya gittim. Kafamda almak istediğim ürünler Epomaker HE75 tri modeli ve Scyrox V6 modeliydi. Satış yapan arkadaş Epomaker yerine gameraider K1 he modelini önerdi. Mouse da kablosuz şartım var ama klavyede öyle bir şartım yok. Battlefield 6, Rainbow Six: Siege, Valorant, Fortnite gibi oyunlar oynuyorum. Bu iki model arasında hangisini önerirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
GamerRaider K1 HE modeli
Epomaker HE75 Tri modeli
Epomaker alın. Scyrox yerine de SH01 ya da ES21 alın.
Epomaker HE75tri çok daha iyi modeldir. Diğerini duymadım bile. HE75 alıp geçin. Bu fiyatta alabileceğiniz en iyi model.
Oyunları üst seviye oynama hedefin varsa e-spor seviyesi tarzında manyetik bir klavyeye yönelsen iyi olur ha arada milisaniyeler var öyle değiştirici bir fark sunmuyor bence. Epomaker'in bu modelini forumdaki arkadaşların tavsiyesi ile aldım bugün geldi günlük kullanım için çok güzel switch ve keycapsleri çok hoşuma gitti oyunlarda da iş görüyor normal oyuncular için yani bana tek yanı harfler keycapslerin yan yüzeylerinde bir tık ona alışamadım ama genel olarak sevdim klavyeyi Epomaker yapmış yani eski F75 ile karşılaştırdığımda reaper switchlere göre biraz daha sert bir basıma sahip malzeme kalitesi ise çok daha iyi HE75'in ses tekerleği falan metalden.
Yorumunuz için teşekkürler. Bilmediğim için soruyorum lütfen yanlış anlamayın. Forumlarda çok fazla Scyrox öneren olmuş. Önerdiğiniz modellerin daha iyi olduğu kısım ya da tam tersi Scyrox'un daha geride kaldığı neler var.
Sesi güzel tok bir sesi var yazması keyifli kullandıkları keycapslerin malzemesi bile kaliteli kasa kalitesi f75'in ilerisinde tam günlük kullanım için ideal diyebilirim harf ve sayıların konumuna kullandıkça alışacağım sanırım şimdilik gayet güzel bir deneyim sunuyor.Merhaba deneyiminizi aktardaığınız için teşekkürler. E-spor seviyesine istesem de bu saatten sonra geçemem sanırım. İşten geri kalan zamanda hobi amaçlı oynuyorum. Sistemimi güncelledim fakat cevre ekipmanlar sisteme göre zayıf kaldı mevcut olarak SteelSeries Rival 3 kullanıyorum. Klavye ile ilgili iki çekincem var daha önce tuş üstleri yazısız klavye kullanmadım. Her ne kadar tuşların yeri ezberimde olsa da sanki bir yandan zorluk yaşayacakmışım gibi hissediyorum. Bir de switch sesleri deneyiminiz nasıldır gürültü olarak.
Kendim de Scyrox kullandım, malzeme kalitesi olarak rakiplerinden geri. Tam bütçeniz ne kadar mouse için? Bir de tutuş şekliniz?
Sesi güzel tok bir sesi var yazması keyifli kullandıkları keycapslerin malzemesi bile kaliteli kasa kalitesi F75'in ilerisinde tam günlük kullanım için ideal diyebilirim harf ve sayıların konumuna kullandıkça alışacağım sanırım şimdilik gayet güzel bir deneyim sunuyor.
Palm grip şekli oluyor. Elim büyük olduğu için tek şartım mouse un küçük olmaması. Bütçe de maksimum 3000 TL mouse için de aynı şekilde.