3000 TL klavye önerisi

Bütçe
3000
Aslında G810'um vardı ama şu anda biraz sıkıntı çekiyor kendisi.

Yoksa ben klavyeden menun dum herhangi bir sorunu yoktu o yüzden baktım eğer bu klavyeyi kullanılabilir hale getirirsem bunu kullanamaya devam edeceğim.

2. el mouse pad ne önerirsiniz hocam.

Hocam keycaps alsanız ya eğer hasar sadece tuşlardaysa. Uyguna kapatırsınız direkt.

Nasıl bir şey istediğinize bağlı, çok güzel ürünler var. SoA parasına ESPTiger, X-Raypad, Freefall gibi tepe markaların ürünleri geliyor.

Hocam keycaps alsanız ya eğer hasar sadece tuşlardaysa. Uyguna kapatırsınız direkt.

Nasıl bir şey istediğinize bağlı, çok güzel ürünler var. SoA parasına ESPTiger, X-Raypad, Freefall gibi tepe markaların ürünleri geliyor.
Hocam ürüne ski olduğu için bulamıyorum keycapsini hala daha aramaktayım zaten bi türlü bulmadım.

Saydığınız ürünler 2. el kategorisinde değilmi ?

Hocam ürüne ski olduğu için bulamıyorum keycapsini hala daha aramaktayım zaten bi türlü bulmadım.

Saydığınız ürünler 2. el kategorisinde değilmi ?

Evet hocam. Sıfırları 2-3 arasında o markaların ürünlerinin. Hybrid istiyorsanız Freefall Control+ ya da ESPTiger Tang Dao SR da olur.

Evet hocam. Sıfırları 2-3 arasında o markaların ürünlerinin. Hybrid istiyorsanız Freefall Control+ ya da ESPTiger Tang Dao SR da olur.
Hocam pek 2.el alışveriş yapan biri değilim birde mousepad biraz hijyen işi gibi geliuor bana o yüzden 0 almak bana daha mantıklı geliyor. SoA farklı bir 0 öneriniz varmıdır yoksa geneli o fiyat bandında fark etmez mi ?

Hocam pek 2.el alışveriş yapan biri değilim birde mousepad biraz hijyen işi gibi geliuor bana o yüzden 0 almak bana daha mantıklı geliyor. SoA farklı bir 0 öneriniz varmıdır yoksa geneli o fiyat bandında fark etmez mi ?

Hocam hijyen değil aslında ben şu ana kadar çoğu padimi 2. el aldım. Eğer ciddi bir hasar yoksa yıkama sonrası sıfır oluyor ürünler. Ama en büyük önem rahat etmenizde tabii ki. Sıfır için SoA iyi seçenek. Hybrid yüzeyi bir tık daha control onu da belirteyim. Waizowl ve Pulsar padlere de bakabilirsiniz, onlar da iyi duruyorlar.

Hocam hijyen değil aslında ben şu ana kadar çoğu padimi 2. el aldım. Eğer ciddi bir hasar yoksa yıkama sonrası sıfır oluyor ürünler. Ama en büyük önem rahat etmenizde tabii ki. Sıfır için SoA iyi seçenek. Hybrid yüzeyi bir tık daha Control onu da belirteyim. Waizowl ve Pulsar padlere de bakabilirsiniz, onlar da iyi duruyorlar.

Hocam klavyede kararsız kaldım mekanik öneriniz var mıdır acaba bütçede 2K falan ama eğer dersenizki şunu kaçırma 3'e zorlamya çalışırım.
Genelde şunu gördüm iyi diyorlar.

Popüler kültür olayı da ondan.

Tek vasfı TikTok'a sistemini atmak olanlar manyetik > mekanik diyor oradan herkes manyetik daha iyi sanıyor, halbuki bu fiyatlarda mekanik hala ezip geçiyor. 600Bine BMW almak gibi bir şey.
Hocam konudan biraz bağımsız ama hala daha fotoğrafçılık mı yapıyorsunuz ?

Hocam klavyede kararsız kaldım mekanik öneriniz var mıdır acaba bütçede 2K falan ama eğer dersenizki şunu kaçırma 3'e zorlamya çalışırım.
Genelde şunu gördüm iyi diyorlar.

Hocam konudan biraz bağımsız ama hala daha fotoğrafçılık mı yapıyorsunuz ?

F87 iyi seçenek, alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı