3000 TL klavye ve mouse pad önerisi

Dephs

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçem 3000 TL. Klavye kablosuz olsa cok iyi olur. Mousepadi de tum masayi kaplayan tercih ederdim ama butceme gore kaliteli yok, o yuzden normal boyutta mouse pad de olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bütçem 3000 TL. Klavye kablosuz olsa cok iyi olur. Mousepadi de tum masayi kaplayan tercih ederdim ama butceme gore kaliteli yok, o yuzden normal boyutta mouse pad de olur.
Kenarlarındaki dikiş ipleri zamanla atabilir.

Ajazz markası Asya ve Avrupa'da çok sık kullanılan ürünlerdendir kalitesi tok ve sert plastik

Son düzenleme:
Masa kaplayan bir model istiyorsan Steelseries QCK veya IKEA Mousepad'in 90x40 modelleri var onlara bakabilirsin. Daha ucuz olarak Klasse 90x40 modelleri de fena değil Trendyol veya kendi sitesinden bakabilirsin PC'de olmadığım için link atamıyorum. Klavye olarak Connect game üzerinden Dareu EK75 veya Sinerji'den Royale kludge modelleri var bayağı iyi klavyeler. Hem TKL hem yüzde 60 hem de Full boyut keyfine ve bütçeye göre bakabilirsin. Tam boyutlu bir mousepad yerine sadece mouse boyutu mousepad dersen de. Klasse Longteng Huoyun - Wraith W64 ve Wraith spirit of aim Hybrit öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…