3000 TL kulaklık önerisi

DENiz edf

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx4060 i5 12400f 16 ram
Max 3200TL'ye kadar Bluetooth'lu oyuncu kulaklıgı lazım, öneriniz var mı? 7.1 olması lazım özellikle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Max 3200TL'ye kadar Bluetooth'lu oyuncu kulaklıgı lazım, öneriniz var mı? 7.1 olması lazım özellikle.
Hocam o fiyatlara ne gibi bt oyuncu kulaklığı var bilgim yok ancak size bir önerim var. 7.1 özelliğine bu kadar önem vermeyin. Yaklaşık 2011 yılından beri bir çok fps oyunu oynadım ancak 7.1'in herhangi bir faydasını göremedim. Hatta 7.1 aldığım kulaklıklardan hep pişman olup değiştirdim. 7.1 almanızın pek bir anlamı yok.

Hocam o fiyatlara ne gibi BT oyuncu kulaklığı var bilgim yok ancak size bir önerim var. 7.1 özelliğine bu kadar önem vermeyin. Yaklaşık 2011 yılından beri birçok FPS oyunu oynadım ancak 7.1'in herhangi bir faydasını göremedim. Hatta 7.1 aldığım kulaklıklardan hep pişman olup değiştirdim. 7.1 almanızın pek bir anlamı yok.

Hocam hangi FPS oyunu oynuyorsunuz bilmem ama ben IEM de kullanıyorum Moondrop Chu-II kullandıgım IEM de bu. Şahsen IEM'le ses zerre kasamıyorum. 7.1 "şahsen" bana göre önemli.

Hocam hangi FPS oyunu oynuyorsunuz bilmem ama ben IEM de kullanıyorum Moondrop Chu-II kullandıgım IEM de bu. Şahsen IEM'le ses zerre kasamıyorum. 7.1 "şahsen" bana göre önemli.
CS:GO' da kısa bir amatör e-spor kariyerim bile olmuştu. Supreme, global arası dolaşırken bile kullanmamayı tercih ediyordum. Valorant derseniz onda da immo elo civarlarındaydım oynarken blackshark v2x ile bile cok rahat ses kasabiliyordum. Kısacası Valorant, CS, PUBG, Fortnite, Rainbow Six vb. bir çok oyunu yıllardır oynayan biri olarak ben ihtiyaç duymuyorum hocam. Boş yere ses kalitenizi düşürüyor. Yani hocam ses kasmak için gereken şey 7.1 değil sadece kaliteli bir kulaklık.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CS:GO'da kısa bir amatör e-spor kariyerim bile olmuştu. Supreme, global arası dolaşırken bile kullanmamayı tercih ediyordum. Valorant derseniz onda da immo elo civarlarındaydım oynarken BlackShark v2X ile bile cok rahat ses kasabiliyordum. Kısacası Valorant, CS, PUBG, Fortnite, Rainbow Six vb. birçok oyunu yıllardır oynayan biri olarak ben ihtiyaç duymuyorum hocam. Boş yere ses kalitenizi düşürüyor. Yani hocam ses kasmak için gereken şey 7.1 değil sadece kaliteli bir kulaklık.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki hocam ne önerirsiniz "kaliteli kulaklık" olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı