3000 TL kulaklık önerisi

RoxyRekt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, şu anda SteelSeries Arctis Nova 1 kullanıyorum. Aslında kulaklıktan memnunum fakat bir video izlesem bile mikrofona gidiyor, Discord'da biriyle konuşurken kendi sesini benden duyuyor, bilgisayarın sesi neredeyse direkt mikrofona aktarılıyor. Ayrıca kulaklığın pedleri de koptu, 300 TL civarlarına pedleri var fakat direkt olarak yeni kulaklığa geçmeyi daha uygun buldum, aklımda kablosuz almak var ama duruma göre yine kablolu alabilirim. Biraz araştırdım aklımda kablosuz olarak ATK Mercury'i ve JBL Quantum 350 var, kablolu alacak olursam Fifine Ampligame H9 veya HyperX Cloud 3 var. Bu bütçede en iyi seçenek hangisi olur sizce?

Merhaba, şu anda SteelSeries Arctis Nova 1 kullanıyorum. Aslında kulaklıktan memnunum fakat bir video izlesem bile mikrofona gidiyor, Discord'da biriyle konuşurken kendi sesini benden duyuyor, bilgisayarın sesi neredeyse direkt mikrofona aktarılıyor. Ayrıca kulaklığın pedleri de koptu, 300 TL civarlarına pedleri var fakat direkt olarak yeni kulaklığa geçmeyi daha uygun buldum, aklımda kablosuz almak var ama duruma göre yine kablolu alabilirim. Biraz araştırdım aklımda kablosuz olarak ATK Mercury'i ve JBL Quantum 350 var, kablolu alacak olursam Fifine ampligame H9 veya HyperX Cloud 3 var. Bu bütçede en iyi seçenek hangisi olur sizce?

Fifine h9'u öneririm mükemmel kulaklık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı