3000 TL kulaklık önerisi

bthnerdgn03

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, hem laptop hem de PlayStation'da kullanabileceğim, FPS oyunları için bir kulaklığa ihtiyacım var. Normalde bende çok terleme yaptığı için kulak üstü kulaklık kullanamıyorum fakat kulak içi kulaklıkların yetersiz olmasından dolayı bir kulak üstü kulaklık alacağım. Kulak pedleri deri olmayan, mümkünse en az şekilde terletecek kablolu veya kablosuz kulaklık önerilerinizi bekliyorum, birden fazla ürün önerebilirsiniz. Şimdiye kadar ucuz kulak içi kulaklıklarla bile oyunları oynuyordum, aşırı bir ses kalitesi beklemiyorum. Kulaklık piyasasına hakim olmadığımdan bütçeyi gelişigüzel belirledim, bu kadar çıkmana gerek yok daha ucuza da hafif, terletmeyen, kullanışlı kulaklıklar var diyorsanız bütçeyi düşürebilirim veyahut bütçeyi 500 TL kadar arttıra dabilirim. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

HyperX Cloud Iıı Dts X Kablolu Oyuncu Kulaklığı 727a9aa - Fiyatı, Yorumları al ve rahatına bak. Kulak pedleri terletmıyor kendım kullanıyorum sadece aşırı sıcak havalarda terletıyor.
Daha önce arkadaşımda kullandığım kaliteli; pedi, kafa bandı deri olmayan kulaklık bile benim kulağımda çok çabuk terleme yapıyor. O sebeple deri ped düşünmüyorum, başka önerilerine açığım. Arkadaşımda kullandığım kulaklık Steelseries Arctis 3 modeliydi bu arada fakat bütçem o kadar olmadığı için onu alamıyorum.

Balackshark :D

Deri ped istemiyorum, başka önerin varsa alabilirim.
Kablolu olması sorun olur mu birde bütçen çıkar mı?

Benim için uygun gözüküyor tavsiye ediyorsanız eğer. Bu modelle diğer arkadaşın önerdiği Arctis Nova 3 modelinin ne farkı vardır peki 800 lira farkedecek? Tasarım olarak aynı duruyor, özelliklerine üstünkörü baktığımda da fark göremedim.

Kablolu olması sorun olur mu birde bütçen çıkar mı?

Benim için uygun gözüküyor tavsiye ediyorsanız eğer. Bu modelle diğer arkadaşın önerdiği Arctis Nova 3 modelinin ne farkı vardır peki 800 lira fark edecek? Tasarım olarak aynı duruyor, özelliklerine üstünkörü baktığımda da fark göremedim.

Nova 1 fiyatını hak etmiyor hocam. Alınmaz o fiyata. Onun maksimum ederi 2K.

Bütçen azıcık daha çıkarsa Nova 3 al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı