3000 TL Laptop önerisi

abrahenka

Hectopat
Bu dönem üniversiteye başlıyorum. Başka şehire gidecegim için laptop'a ihtiyacım var. Aynı zamanda sinema-TV okuyacagım için programlar da kullanmak durumundayım (Preimere vs) yani benim için render hızı en önemli şey olacak. oyunlarla da aram iyi sayılır. (CSGO, LOL vs) fiyat aralıgım 2500-3000 arası. Beni bi 3-4 sene götürmesi gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu dönem üniversiteye başlıyorum. Başka şehire gidecegim için laptop'a ihtiyacım var. Aynı zamanda sinema-TV okuyacagım için programlar da kullanmak durumundayım (Preimere vs) yani benim için render hızı en önemli şey olacak. oyunlarla da aram iyi sayılır. (CSGO, LOL vs) fiyat aralıgım 2500-3000 arası. Beni bi 3-4 sene götürmesi gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.

Monster Abra A5 V12.1.2 var 3200tl gibi bir fiyata. Bu seviye altındaki bir ürün çok işini görmeyecektir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı