3000 TL laptop tavsiyesi

GBBora

Hectopat
Daha fazla  
Kendime 0-3000 TL arasında laptop almak istiyorum. Uzaktan eğitim için ideal ve gündelik oyunlar ( ETS, Zula, CS:GO, Valorant ) için. Tavsiye ettiğiniz veya kullandığınız laptop tavsiye edersiniz sevinirim. Laptoplar genelde 2 çekirdek oluyor herhangi bir sıkıntı çıkartır mı?
Acer Aspire EX215-21G-99MF AMD A9 9420E 8GB 256GB SSD R530 Fiyatı. Uygun olur mu böyle bir laptop.

Son düzenleme:
Kendime 0-3000 TL arasında laptop almak istiyorum. Uzaktan eğitim için ideal ve gündelik oyunlar ( ETS, Zula, CS:GO, Valorant ) için. Tavsiye ettiğiniz veya kullandığınız laptop tavsiye edersiniz sevinirim. Laptoplar genelde 2 çekirdek oluyor herhangi bir sıkıntı çıkartır mı?
Acer Aspire EX215-21G-99MF AMD A9 9420E 8GB 256GB SSD R530 Fiyatı. Uygun olur mu böyle bir laptop.

CS:GO 25-35 arası FPS verir diye tahmin ediyorum üstüde olabilir ama eğer evde kullanacaksanız (taşıma zorunluluğunuz yoksa) masaüstü derim size.

CS:GO 25-35 arası FPS verir diye tahmin ediyorum üstüde olabilir ama eğer evde kullanacaksanız (taşıma zorunluluğunuz yoksa) masaüstü derim size.
Bu bilgisayarı aldım özellikleri açısından memnunum ama ürün kalitesi (malzemesi) ve yüksek fan sesi sorunu var.

Buradaki laptoplardan Hometeach alabilirsin 3.400 TL'ye yükseltebilirsen Casper'da var.
Ama oyun işi biraz yaş olur bu fiyatlarda bütçeni yükseltmeni tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı