3000 TL Mekanik klavye önerisi

Cinar_Pehlivanli

Hectopat
Daha fazla  
Hocalarım selam. Ortalam 3000 TL bütçem var. Şu an membrane bir Rampage klavye kullanıyorum. Mekanik klavye alacağım. Türkçe Q diilim olması ve numpad önemli. Switch konusunda özel bir tercihim yok fakat tuş sert olsun, geri tepsin istiyorum. Red Switch denediklerim direk kalıyordu aşağıda. Sesli olsun olmasın fark etmez. Marka için tercihim Logitech ama varsa eğer çok iyi dediğiniz bakarım. Bana hem benim için uygun Switch hem de önerilerinizi yazabilirseniz çok iyi olur. Teşekkürler.

Numpad olmaması, TR olmaması sıkıntı çıkarmazsa ve Ankara ya da İstanbul'da yaşıyorsanız mükemmel klavye. Mağazada olmadığı için belirttiğim şehirlerden almanız lazım. F tuşları ve Pg down Pg up gibi bazı tuşlarda red switch kullanılmış. Oyun oynarken ve yazı yazarken kullanacağınız tuşlarda ise Omnipoint switchler var. Switchin seyahat süresini ayarlayarak ne zaman aktifleşeceğini belirleyebilirsiniz. Mesela dokunduğunuz anda da aktifleşebilir tamamen basınca da. Eğer bu dediklerim istemediğiniz yanları kapatıyorsa tercih edilebilir bir ürün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı