3000 TL mikrofon önerisi

Komet

Decapat
Merhaba, fiyatı 3000 TL'yi geçmeyen, masaüstü bilgisayara bağlayabileceğim bir mikrofon almak istiyorum. Önerileriniz nelerdir? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyat aşırı kazık değil mi? Yurt dışında 40$ (1430 TL)' ye satılıyor. Burada 2570 TL' ye satmaya çalışıyorlar. Neredeyse 2 katı fiyat istemişler utanmadan.
Yani öyle dostum haklısın.Başka önerisi olan varsa söyleyebilir tabi.Şöyle bir mikrofon da var temu düşünülürse:
Hatta bunu ben sipariş ettim bu haftasonu gelir büyük ihtimal yazabilirim ses kalitesini.

Mikrofonların kurulum ve ince ayarları zor mu bende almayı düşünüyorum.
Bilmem dostum ama sanmıyorum buna benzer bir mikrofonu sipariş ettim dediğim gibi gelince yazarım.

Not:Attığım ürün büyük ihtimal NJSJ ME6S.Temu'da markası yazmıyor ama kutusuna kadar her şeyi aynı.

@Komet Dostum mikrofon aldın mı?Linkini attığım mikrofon elime ulaştı.Hem büyüğünü hem küçüğünü almıştım,ikisini de test ettim,ses seviyesi çok düşük çıktı.Ses kalitesi iyiydi ama ses seviyesi bayağı kısıktı o yüzden ikisini de iade ettim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…