3000 TL mikrofon önerisi

pasii

Kilopat
3000 TL'ye mikrofon arıyorum. Önerileriniz nelerdir?

Kullanım amacınız nedir yayın, Discord vs mi yoksa vokal, enstrüman kayıtları için mi?

3000 TL'ye mikrofon arıyorum. Önerileriniz nelerdir?

https://www.akakce.com/profesyonel-...me-a8-yayinci-mikrofonu-fiyati,285248350.html Son 3-4 gündür bende mikrofon arıyordum en son Fifine A8 siparişi verdim eğer Discord görüşme vs. için mikrofon arıyorsanız bu fiyata alınabilecek en iyisi gibi eğer vokal için istiyorsanız farklı mikrofonlara yönelebilirsiniz ancak 3000TL'ye neler bulunabilir orası için bilemiyorum. Çok fazla inceleme videosu izledim ve makale okudum eğer bütçeniz yetiyorsa tavsiye ediyorum, henüz elime ulaşmadı ulaştıktan sonra da deneyimi paylaşabilirim.

Kulaklık mikrofonunu tercih etmemenizin, özellikle ayrı mikrofon almanızın bir nedeni var mı ?

Kulaklık mikrofonunu tercih etmemenizin, özellikle ayrı mikrofon almanızın bir nedeni var mı?

Kulaklığı mikrofonlu olarak kullandığında kulaklığa verdiğin paranın yarısını mikrofona vermişsin gibi oluyor ses kalitesi iyi olmuyor. Verdiği ses kalitesi iyi olan kulaklık alıp yanına harici mikrofon almak daha iyi o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…