3000 TL monitör dahil ekran kartsız sistem toplama

20466

Megapat
Beyler ben bayramın son günü topladığım sistemi alacağım. Malum vatanın fiyat politikası belli, zamanında dolar düşünken stokladığı ürünleri hergün dolar kurunun üstüne 5 kr koyarak satıyor.Bu yüzden bayramda doları 1, 99 a sabitleyen eksenden toplamaya karar verdim sistemi. Ekran kartını msi gtx970 alacağım vatanda pahalı olduğu için eksen stok bekliyorum sonra alacağım yani. Bu arada karşılaştırma olması için aynı sistemi vatanda da topladım durum iç karartıcı. Sosyalde neden herkes vatandan topluyor anlamadım. Aradaki farka hiç bir bahane açıklama (servisi iyi, müş. hizmetleri iyi vb. )yetmez bence. Neyse sistemimde eksik varsa ya da sistem için fazla veya yetersiz bir parça varsa lütfen söyleyin.

Bu da Vatan :

Herşey gayet yerinde fakat o monitör biraz pahalı gibi geldi bana. Monitörü Asus VN247H yapın. Birde öyle sistem toplayıp bizimle paylaşır mısınız?

3000 TL'ye ekran kartı dahil edilmiyorsa işlemciyi i7 serisinden almak daha mantıklı değil mi ? Kasa ve güç kaynağını da yerinde olsam ayrı ayrı alırım daha ucuza almış olursun. Ram frekansını 1866 Mhz seçmedeki amacıda anlamadım. Kulllanım amacı ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…