3000 TL Monitör Dahil GTX 1060 Sistem Toplama

High power'ı almayın 6 pin pci girişi çıkıyor bu da ekran kartını beslemiyor ekran kartı 8 pin ile çalışıyor. Ben böyle bir hata yapıp 2 günlük psuyu yarı fiyatina verdim malesef. Öneri olarak thermaltake 700w 80+ psusu var ona yönelin. Psudan kısmayın sonu acı oluyor.

Hocam yarı fiyatına vermektense 10 liraya bir dönüştürücü alsaymışsınız keşke. Bir de PSU'dan kısmayıp 700W alma önerinize katılmıyorum. 500W bu sistemi çok iyi çalıştırır. Yükset Wat almaktansa düşük Wat alıp kaliteli almayı öneriyor bütün forum. Bu nedenle 700W 80+ yerine 500W 80+ Gold çok isabetli bir seçim olur.

Sistemin son hali bu oldu başka önerisi olan var mı ? Monitör olarak @KadirSMZ nin önerisi üzerine BenQ GW2270 olarak değiştirilebilir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-08-17-09-46-58.png
    147,1 KB · Görüntüleme: 122
Son düzenleme:
Sistemin son hali bu oldu başka önerisi olan var mı ? Monitör olarak @KadirSMZ nin önerisi üzerine BenQ GW2270 olarak değiştirilebilir.
Hocam Sinerjide montaj hizmeti alana mouse pad hediye ediyorlar. Sizde göremedim bir kontrol edin isterseniz.

@KadirSMZ eklettim. Arkadaşlar her şey için teşekkür ederim sistemi fotoğrafta olduğu gibi 1-2 ay sonra nasip olursa satın alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…