3000 TL Monitör Dahil PC Toplama

RX 570 imkansız. Ama R3 1200 AF ve RX 550 tabanlı sistem alınabilir. APU sistemle denk, hatta bazı yerlerde geçiyor diyebiliriz. İsterseniz parçaları atabilirim.

İşlemci kısmında 3200G'den geri kalıyor. O yüzden APU tercih etmek daha mantıklı.

2835TL hocam. Aradaki fiyat farkına SSD'yi HyperX, kasa ve PSU'yu ise şu olarak alabilir; Aerocool Rift 600W 80+ Temperli Cam Panel, USB 3.0 Kart Okuyuculu RGB Oyuncu Kasası - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik

Bu bütçeye dediğiniz özellikler çok zor ama böyle bir sistem toplanabilir:
⦁ AMD Ryzen 3 1200 12nm (400TL-Sitem)
⦁ Gigabyte B450M S2H (475TL-Trendyol)
⦁ Kingston HyperX Fury 8GB 3000MHz CL15 (E-DIE ?) (270TL-Teknobiyotik)
⦁ Biostar RX560 Dual Cooling 4GB (850TL-Ucuztedarik)
⦁ WD 500GB 7200RPM 32MB HDD (120TL-n11)
⦁ Aerocool Rift TG 600W 80+ (Cylon ARGB PSU) (490TL-Teknobiyotik)
Monitör:

Kasa kötü biliyorsunuzdur herhalde, 2020 yılındayız 240 GB bile olsa SSD olmalı bence.

Bu bütçeye bu kadar sığıyor, en azından ileride 5600XT gibi kartları besleyebilecek PSU koymak istedim. SSD olmalı ama onun için de kasa ve anakarttan kısmak istemedim.

Bu bütçe için ileride RX 5600 XT zor biraz. Kasa kötü, iki gün sonra adamın ısınma sorununu çözebilecek miyiz? O yüzden söyledim, bazen hep ileriyi değil, günümüzü düşünmeliyiz.

Bu bütçeye bu kadar sığıyor, en azından ileride 5600XT gibi kartları besleyebilecek PSU koymak istedim. SSD olmalı ama onun için de kasa ve anakarttan kısmak istemedim.

Peki ileride bu ekran kartı satılacak zaten. APU olsa tamam diyeceğim de APU değil. Ekran kartı satılırken güç kaynağı da satılır o paraya 5600 XT besleyebilecek bir güç kaynağı da alınır.

Gerçi o işlemciyle 5600 XT kullanmak ne kadar mantıklı tartışılır.

Evet, işlemci olayı var. Bence zorlamaya hiç gerek yok. APU ya da RX 550 sistem alınıp geçilirse güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…