3000 TL monitör dahil sistem önerisi

Bütçe
3000 TL
3200G'li APU sistem alınıyor o bütçeye. Ve TN panelli bir monitör. Vega 8 3200G oyun testi yazıp YouTube'den bakabilirsiniz. Tatmin olursanız alın. Olmazsanız biriktirin paranızı.

3000TL bütçede PUBG bile oynarsınız. Azmin çalışması lazım ama

1) Hocam bütçesini aşmıssınız arkadaşın.
2) GT 710 kötü bir kart.
3) Bu bütçede ileriye dönük bir APU sistem toplamak daha mantıklı olabilir.
4) Ne kadar az olursa olsun yeni nesil sistemlerde SSD olmalı.
5) Hem bütçe fazla hem monitör yok.

Sadece eleştirdim umarım yanlış anlamazsınız...

Bu bütçede hangi oyunları oynayabilirim ayrıca?

Bu bütçeye anca APU sistem toplarsınız maalesef. Oyun için her zaman ekran kartlı olması daha makuldur. İllaki masaüstü almama gerek yok derseniz 700-800TL daha fazla bütçeyle ekran kartlı laptop alabilirsiniz. Zaten monitör fiyatları uçmuş durumda. 700-800'de monitöre bayılınca size çok kısıtlı bütçe kalıyor. O bütçeyle de oyuna odaklı sistem toplamak mümkün değil. İlerleyen zamanlarda sorunlar çıkaracaktır oyunlarda.

Bu bütçeye anca APU sistem toplarsınız maalesef. Oyun için her zaman ekran kartlı olması daha makuldur. İllaki masaüstü almama gerek yok derseniz 700-800TL daha fazla bütçeyle ekran kartlı laptop alabilirsiniz.
Hocam oyunu biraz merakımdan sordum aslında. Bir tek minecraft oynarım belki. Zaten haftada 10 15 saat kullanırım en fazla, APU mantıklı geldi. Teşekkürler.

Bence Vega 8 pek de kötü değil. CS:GO, Valorant falan oynatır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…