3000 TL monitör dahil sistem tavsiyesi

Bütçe
3000 TL
Soğutucu bloğu bile olmayan bir anakart. Anakartın incelemesi bile yok.
Sorunlu dandik bir SSD.
Oyun bilgisayarları içine kesinlikle konmaması gereken bir PSU.

Arkadaş pek bir şey kaçırmamış.

Soğutucu bloğu bile olmayan bir anakart. Anakartın incelemesi bile yok.
Sorunlu dandik bir SSD.
Oyun bilgisayarları içine kesinlikle konmaması gereken bir PSU.

Arkadaş pek bir şey kaçırmamış.

-Anakart konusunda size katılıyorum fakat monitör dahil bir sistem toplamaya kalktığınızda 3000 liraya imkansız bu seviyelerde. Monitörün 700-800 TL aralığında olduğunu düşünürsek sistem size 2.200 - 2.300 TL fiyata gelmiş oluyor.
-SSD konusunda o segmentteki her ssd'nin kendine has kronik sorunları var. Kimisi çok ısınıyor, kimisinde yazma problemi var vs.
-PSU konusunda ise 12V kanalından 552W güç veriyor ki gayet yeterli. Sessiz olmasından ve performansından da çoğu kişi memnun.

Sonuç olarak tabi ki de üzerine biraz daha eklenerek soğutuculu ve daha iyi bir anakart, samsung evo serisi veya muadili bir SSD ve 80+ daha kaliteli PSU alınabilir ama elimizdeki miktara göre konuşursak elimizdeki en iyi ihtimallerden biri bu sistem.

Yarın bir gün Ryzen 3000 serisi takmak istersen o anakarta güvenebilecek misin?

50-100 TL fazla verip kaliteli bir SSD alınır.

PSU, yapılan incelemelerden düşük puan almış. Genellikle markaların giriş seviye PSU'ları dandik oluyor. 12V kanalından 552W vermesi onu kaliteli yapmaz.

Bu hazır ve kampanyada olan bir sistem olduğu için fiyat bu şekilde. Parçaları ayrı ayrı toplayınca zaten fiyatı yükseliyor. O para cepten çıkacaksa da eğer dediğiniz gibi başka parçalar kullanılabilir. Ben mevcut kampanya için konuşuyorum. Zaten bu tarz kampanyalarda her parçanın dört dörtlük olmasını beklemek zor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…