3000 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

burakyildizz261

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem maks.3000 TL. Başlıkta da belirttiğim gibi monitör bütçeye dahil. İşlemci olarak aklımda R3 1200 var. Ekran kartı olarakta 1050ti düşünüyorum ama marka ve model olarak kafam biraz karışık. Önerilerinizi bekliyorum. Sisteme ilerde SSD ve RAM takviyesi yapabilirim. Ona göre bir sistem kurabilirseniz sevinirim. Sistem beni 3 yıl idare etsin yeter. Birde bilen arkadaşlar yazarsa güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci: AMD Ryzen 3 ™ 1200 3.1GHz (Turbo 3.4GHz) 8MB AM4
Anakart: Asus Prime B350M-A AMD B350, Ryzen AM4 Socket 3200Mhz HDMI, DVI, VGA DDR4
Bellek: Kingston DDR4 2666MHz 8GB HyperX Fury
Ekran Kartı: Galax GeForce GTX1050Ti EX OC 4GB 128Bit GDDR5
HDD: Toshiba 1TB 3.5'' P300 7200RPM SATA III
Kasa: Aerocool Aero300 3 Fanlı, USB 3.0, Tam Akrilik Pencereli, Mavi Ledli, Mid Tower Siyah ATX
Güç Kaynağı: FSP 500W 80+ Aktif PFC
Monitör: BenQ GW2270H 21.5" 5ms (Analog+2xHDMI) Full HD VA Monitör Fiyatı
Sistem teknobiyotikden 2.466 TL tutuyor. Monitörü şimdi al uygun fiyat şuan.

Ben sana 2500 civarı önereyim (bildiğim öyle bir sistem var ve almak istiyorum). İyidir çoğu hatta garanti veremem ama her oyunu kaldırır resmen.
Donanımarşivi-3 INTEL G4560 MSI GTX1050TI 4GB 8GB DDR4 1TB HDD Gaming Toplama Bilgisayar | ITOPYA
Sistem bu. Hemen hızlıca bir göz gezdirerek bir de monitör önereyim bakalım bi.
AOC LED 24" 75Hz G2460VQ6 1ms FreeSync Full HD Dp port Gaming monitör | ITOPYA
Uyarayım monitör hızlı karar verdim. Daha iyi bi öneri verenler olabilir, belki daha iyi biliyosundur monitör ama kasa, sistem iddalıdır. Onu söyleyeyim. Ayrıca 3000Tl bütcen varsa 8Gb Ram'i 16 ya vs. çıkarabilirsin.
EA Games - System Requirement Checking Tool
Buradan istediğin oyunu yazıp sistemi yapıp o oyunu ne derece kaldırabileceğini görebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu da o sistemin oyun performansı.
---
Assassins Creed: Origins System Requirements | Can I Run Assassins Creed: Origins PC requirements 16Gb Ram olursa. Assassin's Creed: Origins'i kaldırma şekli.
Assassins Creed: Origins System Requirements | Can I Run Assassins Creed: Origins PC requirements 8Gb Ram kalırsa. Assassin's Creed: Origins'i kaldırma şekli.
---
Future Proof My PC 8Gb kalırsa gelecek yıllarda göstereceği/gösterebileceği performans.
Future Proof My PC 16Gb olursa gelecek yıllarda göstereceği/gösterebileceği performans.

Umarım memnun kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…