3000 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

129592

Kilopat
Herkese iyi forumlar. 3000 TL'ye monitör dahil bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Çorum merkezde yaşıyorum, Vatan Bilgisayardan alacağım parçaları. Ona göre toplarsanız beni çok mutlu etmiş olursunuz, şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
upload_2017-11-21_18-15-32.png
Elinde HDD varsa bu sistemi toplamanı öneririm.

Eki Görüntüle 267954Elinde HDD varsa bu sistemi toplamanı öneririm.
şuan kullandığım bilgisayar 8 yıllık bir pc ve elimdede malesef yeni bir sisteme uyacak hdd yok 300 gb lık samsung hdd var çok dandik bir hdd

Size zahmet olmassa 100 250 tl aralığındada bir hdd eklermisiniz bütçeyi 200 300 tl aşabilir sıkıntı yok

Son düzenleme:
AMD tarafında bu fiyat civarına sadece RX560/460 bulabilirsiniz ama GTX1050Tİ onlardan çok daha iyi bir kart. SSD'yi diğer bileşenlerden kısmadan ekleyebilirsen iyi olur sistem çok daha hızlı açılır kapanır sekmeleri hızlı açar vb. ama SSD için diğer parçalardan kısacaksanız 1-2 ay sonra almanız daha iyi olur, benim sistemimin çok hızlı olmasına gerek yok 7200RPM bana yeter derseniz SSD almanıza gerek yok.

aslında dediğim gibi acelem yok 3 4 ay sonra falanda alabilirim yarın kara cuma kara cumada indirim olurmu bilgisayar parçalarında vatanda eğer olursa yarın alıcam ssdyle beraber

AMD tarafında bu fiyat civarına sadece RX560/460 bulabilirsiniz ama GTX1050Tİ onlardan çok daha iyi bir kart. SSD'yi diğer bileşenlerden kısmadan ekleyebilirsen iyi olur sistem çok daha hızlı açılır kapanır sekmeleri hızlı açar vb. ama SSD için diğer parçalardan kısacaksanız 1-2 ay sonra almanız daha iyi olur, benim sistemimin çok hızlı olmasına gerek yok 7200RPM bana yeter derseniz SSD almanıza gerek yok.
bişey sormak istiyorum ekran kartını amd rx470 yapsak daha iyi olmazmı güç tüketimi fazla sadece 10 fps fark var genel olarak

Daha iyi olur fakat şuanda fiyatı 1300 civarı ve bence RX470/570 modellerine 1000TL'den fazla verilmez.
50 lira fark var 1050 tiyle vatanda 944 tl

Daha iyi olur fakat şuanda fiyatı 1300 civarı ve bence RX470/570 modellerine 1000TL'den fazla verilmez.
teşekkür ederim sizden başka cevap verende yok yaza doğru sistemi alacam DOLAR DÜŞERMİ ÇIKARMI BİLMEMDE MALUM SINAVIM VAR 6 AY SONRA TYT VE YKSDEN SONRA ALACAM ÖNERDİĞİNİZ SİSTEMİ BU BÜTÇEYE ALABİLECEĞİM EN İYİ SİSTEM BU

Şuanda bu ama yaz aylarında Ryzen Plus ve GTX2000 serisi çıkacak o yüzden almadan 3-4 hafta önce konu açarsanız daha iyi olacaktır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı