3000 TL monitör dahil toplama

Taha Akay

Hectopat
Katılım
9 Ocak 2016
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaslar forumda yeniyim. Ben iki gündür aralıksız iyi bir oyun bilgisayarı toplamak icin beyin fırtınası yapıyorum toplayacağım sistemde ekran kartına ağırlık vermek istiyorum. Bu yüzden diğer parcalardan kıstım ve ekran kartında ilk almayı düsündüğüm asus r9 280 DirectCU II ekran kartıydı daha sonra r9 280x almaya karar verdim daha sonra cazip fiyatıyla msi gtx 960 almayı düsündüm son kararım r9 380 oldu :mutlu: Anlayacağınız ronaldo mu messi mi sorusuna alex dedim DS:Fs Simdi topladığım sistemi tüm parcalarıyla linkini koyacağım (bu arada klavye, mouse pad ve monitör de dahil) uyumsuzluk olurmu bu parca kötü sunu al falan diye yanlıslarımı düzeltirseniz sevinirim.

Ekran kartı= MSI R9 380 GAMING 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı 4gb olan dikkat!?

Ram= Kingston 8GB (2x4GB) HyperX Beast DDR3 1600MHz CL9 XMP Ram

İşlemci= Intel Core i5 4460 3.2GHz 6MB Cache LGA1150 İşlemci Fiyatı

Kasa= Zalman Z3-PLUS(BL) USB3.0 Siyah Midi Tower Kasa Fiyatı

SSD= Sandisk Ultra II 240GB 550MB-500MB/s Sata 3 SSD Fiyatı

Anakart= MSI Z97 PC Mate Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart (Dandik olabilir şüpheciyim)

Kasa= Zalman Z3-PLUS(BL) USB3.0 Siyah Midi Tower Kasa Fiyatı

Klavye= Logitech G103 Oyuncu Klavye (920-005205) Fiyatı

Mouse pad= Frisby FMP-G55 Oyuncu Mouse Pad Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Monitör= SAMSUNG 21,5 S22D300N LED ANALOG MONİTÖR - Teknosa

Bu arada mouse um zaten var logitech g300s. Simdi bu sisteme tamamdır bu fiyata uygun al bunu diyebilirmisiniz!?!?! Biliyorum baya uzun bi konu oldu ama lütfen ilgilenin.

Arkadaslar anakart icin sunuda düsünüyorum MSI H81M-P32 Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 USB 3.0 VGA Anakart hangisi uygundur size kalmıs

Bu arada güc kaynağı öneriside olursa sevinirim. İyi forumlar.
 
Bu paraya Skylake toplanmalı diye düşünüyorum. Buyurun alternatif.
 

Dosya Ekleri

  • oneri7.png
    oneri7.png
    48,5 KB · Görüntüleme: 392
Tabii ki 2. anakart. 1.'si sonunda ''K'' ibaresi olan işlemciler içindir. 2.'yi alın ki paranız boşa gitmesin fakat o anakart Micro ATX kasa ise sanırım ATX kasaya uyar mı bilmem. Tavsiyem bunu almandır. MSI H97 PC Mate Intel H97 Soket 1150 DDR3 1600MHz HDMI&DVI&VGA Anakart
zalman z3 ü secmemin sebebi icinde çok iyi olmasada yeterli kendiliğinden gelen 4 adet fanı olması. Ve önerdiğin anakart cidden pahalı ekran kartına öncelik verdiğim icin diğerlerinden kısmam gerek. Saygılar.

Bu paraya Skylake toplanmalı diye düşünüyorum. Buyurun alternatif.
İşlemcim 1600 mhz yi destekliyor ve overclock suz bir sisteem düsünüyorum o ram benim icin sadece israf olur onun dısında iyi bu arada f/p bunun gibi 70 tl civarında kulaklık önerebilirmisiniz mümkünse mikrofonlu olsun ve mouse pad :(( malesef mouse pad yok a 4 kağıdı bile kullandım caresizlikten. O rampage mouse pad i öneriyormusunuz ?? overclock yapmayacağım icin i5 4460 iyi gibi ve topladığınız sistemde ssd yok. Kulaklık ve mousepad önerisi yaparsanız sevinirim saygılar.

Mikrofonlu kulaklık olarak snopy rampage sn-r3 alıyorum 2 saat sonra baş ağrısı yapıyor diyenleri gördüm ama yapacak birsey yok bütce bu kadar
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı