İlanı örnek olarak attım onu almalısın demedim. Alan kişi kendi sorumluluğu ile alır. Buna benzer şeyler bulabilirsin. Ama ankara'da isen bence elden gidip al derim. Param güvendeye güven olmaz.
En ucuz GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 412,73 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 489,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
2.el alıyorsun dostum. O bütçede 144 hz bulmak kolay mı? Arkadaş bulabiliyorsa en temizi gidip elden alabileceği ilana bakmak. Zaten örnek olsun diye attım 2500'e de güzel şeyler bulunabiliyor.
2.el alıyorsun dostum. O bütçede 144 hz bulmak kolay mı? Arkadaş bulabiliyorsa en temizi gidip elden alabileceği ilana bakmak. Zaten örnek olsun diye attım 2500'e de güzel şeyler bulunabiliyor.
Kafa mı buluyorsun benle? Ben adama direk bu al vs demiyorum. Elbette Sadece marka ve hz'e göre monitör alınmaz. Adam ilana belirtmemiş napayım silah mı dayayım kafasına? Adam anlamıyor da olabilir bu işlerden. Çok merak ediyorsan resimdeki büyük ihtimale VP249QGR modeli