3000 TL monitör hariç sistem toplama

Berkayonn

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Web Arayüz Geliştiricisi
Herkese merhaba,

Bilgisayarla alakalı donanımsal bilgim çok iyi değildir. Parçaları farklı farklı yerlerden almak değilde örneğin Vatan Bilgisayar veya farklı bir firmadan mümkünse kasa kurulumu da yapılmış bir şekilde istiyorum.

3000 TL Bütçe bilgisi yanında kullanım amacımı da belirteyim; :)
Adobe ürünlerini rahat kullanabileceğim, Mümkün olduğunca yüksek bir çözürlük alabileceğim ve belli bir özellik isteyen piyasadaki son çıkan oyunları iyi ayarlarda oynayabileceğim bir bilgisayar istiyorum.

Kendimi yanlış anlatmak istemem, bu tip konular gördüm. Sanıyorum bu konuda bilgili arkadaşlar oldukça var ve bilgi birikimlerini paylaşmaktan, yardımcı olmaktan memnun oluyorlar. Bu yüzden böyle bir konu açtım.
Teşekkürler..

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'in 8 GB versiyonu kalmamış, o gelince fiyatı düşürmek amacıyla onu 16'dan 8'e çekebilirsin. Bence bu şekilde daha doğrusu RAM'i 8 GB versiyonuna çekerek satın alabilirsin. Kalan paranı da RX480'in çıkacak olan özel soğutmalı versiyonuna sakla. Bence güzel bir sistem olur.

upload_2016-7-24_13-50-2.png

RAM'in 8 GB versiyonu kalmamış, o gelince fiyatı düşürmek amacıyla onu 16'dan 8'e çekebilirsin. Bence bu şekilde daha doğrusu RAM'i 8 GB versiyonuna çekerek satın alabilirsin. Kalan paranı da RX480'in çıkacak olan özel soğutmalı versiyonuna sakla. Bence güzel bir sistem olur.

Eki Görüntüle 175605
Sistem güzel olmuş. Ekran kartıyla birlikte bütçeyi 200-300 lira aşabilir ama buna değer.

Kendim için araştırıp toplamıştım . SSD ben toplıyacağım sırada indirime girmişti 8 adet vardı fakat 2 hafta önceydi ve tükendi ( 133 tl idi ) . Performansı da testlerde gördüm gösterilen değeri veriyordu bazen fazlasını gördüm. Onun haricinde benzer fiyat eklersen 3000 tl fiyatı tutar belki aşağısı bile tutabilir ( Linkteki yorumlarda ekran kartını da ekledim ve niçin olduğunu da yazdım ) .

Link : İ5 6500 tabanlı sistem toplama

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı