3000 TL monitör önerisi

Bütçe
3000

phyda

Kilopat
Monitör
xg2405-2 xg2705-2 aoc 27g2u
Selam, bu hafta sonu monitör almayı düşünüyorum. 3 tane monitör arasında kararsız kaldım. Monitörü kullanım amacım genellikle oyun oynamak ve film izlemek. Karasız kalmamın bir diğer nedeni de aldığım ürün sorun çıkarırsa ya da ölü pixel nedeniyle iade etmek zorunda kalırsam paramla beni rezil etmeyecek bir satıcıdan almak istiyorum. Ayırdığım bütçe 3000 TLdir. Bu linklerden Amazon haricinde hiçbiri mağazayı daha önce kullanmadım.
Sizden ricam ne yapmam gerektiği konusunda bir fikir verin.

LG 24GN650 23.8" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe garanti ediyorum ölü piksel sıkıntısı yaşamazsınız. Gayet de güzel monitör. Bu fiyat bandındaki en iyi monitör denilebilir bizzat kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. 27' inç 1080p monitör alırsanız pişman olursunuz.

Bence de gayet güzel bir monitör 1ms GtG olması ayrı güzel ama ölü pikseli kimse garanti edemez o tamamen şans işi.

Bence de gayet güzel bir monitör 1ms GtG olması ayrı güzel ama ölü pikseli kimse garanti edemez o tamamen şans işi.
Çoğu monitörün ölü piksel sorunu kronik oluyor. LG 24GN650-B modelinde ölü piksel sorunu yaşamanız imkansız, ki yaşayan da yok. Ölü pikselin çıkma ihtimali monitörden monitöre değişiyor.

LG 24GN650 23.8" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Garanti ediyorum ölü piksel sıkıntısı yaşamazsınız. Gayet de güzel monitör. Bu fiyat bandındaki en iyi monitör denilebilir bizzat kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. 27'' inç 1080p monitör alırsanız pişman olursunuz.
17'' inç den geçiş yapacağım 24 27 çok farketmiyo her türlü gözüme büyük gelicek alışacağımı düşünüyorum. Aynı fiyatta olduğu için 27'' düşündüm. İçimden xg2405-2 almak geliyor. İtopya dan daha önce alışveriş yapmadım. Bi sorun yaşarsam iade konusunda sıkıntı çıkarırlar mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı