B Boomy819 Picopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #11 Yunuss0 dedi: Aynı hocam. Gigabyte'ın paneli biraz daha kaliteli. Genişletmek için tıkla... Nasil anladiniz ben de nasıl anlarım bunları. Yunuss0 dedi: Aynı hocam. Gigabyte'ın paneli biraz daha kaliteli. Genişletmek için tıkla... Fiyat farkına değer mi?
Yunuss0 dedi: Aynı hocam. Gigabyte'ın paneli biraz daha kaliteli. Genişletmek için tıkla... Nasil anladiniz ben de nasıl anlarım bunları. Yunuss0 dedi: Aynı hocam. Gigabyte'ın paneli biraz daha kaliteli. Genişletmek için tıkla... Fiyat farkına değer mi?
Yunuss0 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 2.303 Makaleler 1 Çözümler 7 11 Temmuz 2022 #12 M Boomy819 dedi: Nasil anladiniz ben de nasıl anlarım bunları. Fiyat farkına değer mi? Genişletmek için tıkla... Monitörlerle ilgili konuları takip ederseniz sizde öğrenirsiniz. Değer.
M Boomy819 dedi: Nasil anladiniz ben de nasıl anlarım bunları. Fiyat farkına değer mi? Genişletmek için tıkla... Monitörlerle ilgili konuları takip ederseniz sizde öğrenirsiniz. Değer.