IPS panel bir monitör arıyorum 3000 TL civarı bütçem var oyundan ziyade kodlama, yazılım ve video izleme gibi amaçlarla kullanacağım önerileriniz nelerdir?
IPS panel bir monitör arıyorum 3000 TL civarı bütçem var oyundan ziyade kodlama, yazılım ve video izleme gibi amaçlarla kullanacağım önerileriniz nelerdir?
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bence arkadaş ghosting sorunu yaşamayacağı bir monitöre yönelmeli. Monitör önerisi verirken ghosting sorunu yaşanabilecek modeller direkt olarak elenmelidir. @ardacanci hocamın attığı monitör ile ufak bir karşılaştırma yapayım istersen. Ha bu arada bende ASUS olan monitörü öneriyorum. Oyun için kullanılmayacaksa 75 Hz pivot olan modellere yönelebilir arkadaş.
Dakika 7:00'dan bakabilirsin.
Arkadaş oyun için almıyorsa şu modele bakabilir 75 Hz bir monitör pivot desteği olması gerekli.
Samsung LF22T450FQRXUF (F22T450F) Monitör F22T450FQR detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.