3000 TL Monitör tavsiyesi

Bu ikisini öneririm.
Ayrıca PSU olarak bunu öneririm.

Tek beğenmediğim parça PSU fakat o da yeterince sağlam diye biliyorum. Anakarta da biraz daha güzel bir şey alınmalı.

O anakart işlemciye göre biraz düşük kalmış, farklı bir model seçseydiniz keşke. Üst seviye bir B450 daha mantıklı olabilirdi.
Bu işlemciye göre bir anakart ne alabilirim ?
Yardım ettiğiniz için teşekkürler bu arada.

Yok, sadece anakart için bütçe demiştim. Genel olarak sisteminizin iyi olduğunu söyleyebilirim.
Adata XPG Core Reactor 750G-BKCEU 750W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
PSU olarak ben de bunu öneririm üstteki arkadaş gibi. Anakart için şunu önerebilirim:
MSI Mag B550M Bazooka Am4 Ddr4 4400(Oc) Hdmi Dp M.2 Usb3.2 Matx: Amazon.com.tr
Kendileri PCIe 4.0'a sahip. Çok kalitelidir. 800 TL fiyatına B550 sağlam olmaz hocam.

Anakart ile PSU'yu değiştiriyorum o zaman. Teşekkür ederim yardımın için.
Yok, sadece anakart için bütçe demiştim. Genel olarak sisteminizin iyi olduğunu söyleyebilirim.
Adata XPG Core Reactor 750G-BKCEU 750W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)
PSU olarak ben de bunu öneririm üstteki arkadaş gibi. Anakart için şunu önerebilirim:
MSI Mag B550M Bazooka Am4 Ddr4 4400(Oc) Hdmi Dp M.2 Usb3.2 Matx: Amazon.com.tr
Kendileri PCIe 4.0'a sahip. Çok kalitelidir. 800 TL fiyatına B550 sağlam olmaz hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı