H Hotchys Kilopat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2016 #1 Arkadaşlar merhaba. Ben böyle bir sistem yaptım. Sizce sistem nasıl ve parçalar uyumlu mu ? Dosya Ekleri image.png 45,5 KB · Görüntüleme: 132 image.png 52,1 KB · Görüntüleme: 128 image.png 48,2 KB · Görüntüleme: 113
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.687 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 28 Aralık 2016 #2 Parçalar uyumlu. İleride ekran kartı ve anakart güncellemesi yapabilirseniz dahada güzel olur.
Leftmidfielder Megapat Katılım 22 Ekim 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3070, Ryzen 5 3600, 32 GB ram Cinsiyet Erkek Meslek PVC işleme makineleri imalatı 28 Aralık 2016 #3 Jira dedi: Parçalar uyumlu. İleride ekran kartı ve anakart güncellemesi yapabilirseniz dahada güzel olur. Genişletmek için tıkla... Hocam anakart güncellemesini neden yapmalı peki
Jira dedi: Parçalar uyumlu. İleride ekran kartı ve anakart güncellemesi yapabilirseniz dahada güzel olur. Genişletmek için tıkla... Hocam anakart güncellemesini neden yapmalı peki
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.687 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 28 Aralık 2016 #4 Bütçesi kısıtlı olduğu için seçtiği ona yeticektir. Fakat ileride daha iyi bir anakart alması daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
Bütçesi kısıtlı olduğu için seçtiği ona yeticektir. Fakat ileride daha iyi bir anakart alması daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
H Hotchys Kilopat Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2016 #5 Jira dedi: Parçalar uyumlu. İleride ekran kartı ve anakart güncellemesi yapabilirseniz dahada güzel olur. Genişletmek için tıkla... güncelleme düşünmüyorum şuan ama şu haliyle iyi değil mi
Jira dedi: Parçalar uyumlu. İleride ekran kartı ve anakart güncellemesi yapabilirseniz dahada güzel olur. Genişletmek için tıkla... güncelleme düşünmüyorum şuan ama şu haliyle iyi değil mi
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.687 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 28 Aralık 2016 #6 Hocam güncellemek zorunda değilsiniz zaten. Ben sadece öneri verdim. Şu an bu bütçe ile gayet iyi bir sistem.
Hocam güncellemek zorunda değilsiniz zaten. Ben sadece öneri verdim. Şu an bu bütçe ile gayet iyi bir sistem.
Leftmidfielder Megapat Katılım 22 Ekim 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3070, Ryzen 5 3600, 32 GB ram Cinsiyet Erkek Meslek PVC işleme makineleri imalatı 28 Aralık 2016 #7 Jira dedi: Hocam güncellemek zorunda değilsiniz zaten. Ben sadece öneri verdim. Şu an bu bütçe ile gayet iyi bir sistem. Genişletmek için tıkla... Hocam ddr4 anakart bence ileride de yeterli olur. Merak ettiğim şu, anakartı güncellemek ne gibi bir fayda sağlar?
Jira dedi: Hocam güncellemek zorunda değilsiniz zaten. Ben sadece öneri verdim. Şu an bu bütçe ile gayet iyi bir sistem. Genişletmek için tıkla... Hocam ddr4 anakart bence ileride de yeterli olur. Merak ettiğim şu, anakartı güncellemek ne gibi bir fayda sağlar?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.687 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 29 Aralık 2016 #8 Leftmidfielder dedi: Hocam ddr4 anakart bence ileride de yeterli olur. Merak ettiğim şu, anakartı güncellemek ne gibi bir fayda sağlar? Genişletmek için tıkla... İleride daha yüksek güncellemeler olursa sisteme düşük kalabilir. Yoksa anakart gayet güzel f/p ürünü. Güncelleme yapmayı düşünmediği için zaten bu anakart onu götürür.
Leftmidfielder dedi: Hocam ddr4 anakart bence ileride de yeterli olur. Merak ettiğim şu, anakartı güncellemek ne gibi bir fayda sağlar? Genişletmek için tıkla... İleride daha yüksek güncellemeler olursa sisteme düşük kalabilir. Yoksa anakart gayet güzel f/p ürünü. Güncelleme yapmayı düşünmediği için zaten bu anakart onu götürür.
hasan.crcy Hectopat Katılım 21 Aralık 2016 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2016 #9 Rami 16 gb dan 8 gb a dusur rx 460 yerine rx 470 al
hasan.crcy Hectopat Katılım 21 Aralık 2016 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2016 #10 Aslinda sistemi guncellemiyecekseniz i5 6500 yerine i5 6400 alirsan memnun olursun